Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Νέα προγράμματα στήριξης επιχειρήσεων

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει τις υγιείς παραγωγικές προσπάθειες μέσω των προγραμμάτων συμβολαιακής κτηνοτροφίας και γεωργίας. Δύο νέα προγράμματα στήριξης της κτηνοτροφίας και της παραγωγής σταφίδας.

Πειραιώς: Νέα προγράμματα στήριξης επιχειρήσεων

Δύο νέα προγράμματα, ένα συμβολαιακής κτηνοτροφίας κι ένα γεωργίας, υπέγραψε η Τράπεζα Πειραιώς με τις εταιρείες «Δελφοί» και «Παπαδημητρίου» αντίστοιχα.

Το πρώτο πρόγραμμα είναι συμβολαιακής κτηνοτροφίας που αφορά σε γαλακτοπαραγωγούς των Νομών Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας. Υπεγράφη μεταξύ της τράπεζας Πειραιώς και της εταιρείας «Δελφοί Α.Ε.» που διαθέτει μια σύγχρονη τυροκομική μονάδα στην περιοχή Τρελαγκάθα του Μεσολογγίου.

H χρηματοδοτική πρόταση της συμβολαιακής κτηνοτροφίας στον τομέα του γάλακτος αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον κτηνοτρόφο μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Το δεύτερο πρόγραμμα είναι συμβολαιακής Γεωργίας, αφορά σε παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας των Νομών Ζακύνθου, Μεσσηνίας, Ηλείας και Κορινθίας και υπεγράφη μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της εταιρείας «Παπαδημητρίου Χ.Κ.ΑΒΕΤ», που αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στη Νότια Ελλάδα.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στη σταφίδα αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση του προϊόντος από την εταιρεία.

Και τα δύο προγράμματα καλύπτουν όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα των προϊόντων, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχειρήσεων. 

Μέσω των πρωγραμμάτων της Τράπεζας Πειραιώς, οι παραγωγοί έχουν στη διάθεσή τους την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζονται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχουν συμφωνήσει να παραδώσουν στις εταιρείες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v