Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG Real Estate: Με ποσοστό 82,81% η Πανγαία

H Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ απέκτησε συνολικά 11.654.011 κοινές, ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της MIG Real Estate. Μετά την ως άνω απόκτηση το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής της ανήλθε στο 82,81% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου. Mηδένισε το ποσοστό της η MIG.

MIG Real Estate: Με ποσοστό 82,81% η Πανγαία
Η MIG Real Estate ΑΕΕΑΠ ενημερώνει για γνωστοποιήσεις, που έλαβε τις ως άνω ημερομηνίες, από (1) την εταιρεία Marfin Investment Group ΑΕ Συμμετοχών, (2) (α) την εταιρεία MEDSCOPE HOLDINGS LTD και (β) τον κο Βενετσιάνο Κάκκαβα, (3) τον κ.Νικόλαο Ιωάννη Γουλανδρή,(4) την εταιρεία ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ και την (5) εταιρεία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., οι ακόλουθες μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της Εταιρίαςέλαβαν χώρα την 12/8/2014 :

Η Marfin Investment Group ΑΕ Συμμετοχών (MIG) πώλησε 4.920.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Μετά την ως άνω μεταβίβαση το ποσοστό της συμμετοχής της MIG επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε από 34,958% σε 0%.

Σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, μετά την ανωτέρω συναλλαγή η Marfin Investment Group Συμμετοχών ΑΕ δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας.

Η εταιρία MEDSCOPE HOLDINGS LTD μεταβίβασε 4.132.800 κοινές, ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφουτης Εταιρίας. Μετά την ως άνω μεταβίβαση το ποσοστό της συμμετοχής της επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε από 29,36% σε 0%.

Σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, μετά από την ανωτέρω μεταβίβαση η MEDSCOPE HOLDINGS LTD δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία «MEDSCOPE HOLDINGS LTD» είναι νομικό πρόσωπο συμφερόντων του κου Βενετσιάνου Κάκκαβα.

Ως εκ τούτου, πριν την κρίσιμη συναλλαγή, ο κος Κάκκαβας κατείχε έμμεσα, το σύνολο των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου που κατείχε η «MEDSCOPE HOLDINGS LTD» στην Εταιρία. Κατόπιν της ως άνω συναλλαγής ο κος Κάκκαβας δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας.

Ο κος Νικόλαος Ιωάννης Γουλανδρής μεταβίβασε 2.539.711 κοινές, ονομαστικές μετοχέςμετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Μετά την ως άνω μεταβίβαση το ποσοστό της συμμετοχής του επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας κατήλθε από 18,05% σε 0%.

Σύμφωνα με την ως άνω γνωστοποίηση, μετά από την ανωτέρω μεταβίβαση ο κος Γουλανδρής δεν έχει άμεση ή έμμεση συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρίας.

Η εταιρία ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ απέκτησε συνολικά 11.654.011 κοινές, ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας. Μετά την ως άνω απόκτηση το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής της ανήλθε του ορίου των 2/3 (από 0%) και αντιστοιχεί στο 82,81% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

Η εταιρία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., ως εταιρεία ελέγχουσα την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ απέκτησε εμμέσως 11.654.011 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχεί στο 82,81% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου επί των μετοχών της Εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v