iSquare: Ειδικές εκπαιδευτικές τιμές για iPad και Mac

Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου η iSquare προσφέρει σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα αγοράς όλων των μοντέλων iPad με κέρδος 10% και όλων των υπολογιστών Mac με κέρδος 12%, στο πλαίσιο της ενέργειας «Back to school» της Apple.

iSquare: Ειδικές εκπαιδευτικές τιμές για iPad και Mac

Η iSquare ανακοινώνει ότι υλοποιεί στην Ελλάδα και την Κύπρο τη μεγάλη ενέργεια «Back to school» της Apple, παρέχοντας ειδικές εκπαιδευτικές τιμές σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς για όλα τα μοντέλα iPad με κέρδος 10%, καθώς και όλους τους υπολογιστές Mac με κέρδος 12%, μέσω του επίσημου δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών της.

Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών, αλλά και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έχουν τη δυνατότητα αγοράς των πρωτοποριακών υπολογιστών Mac, με ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 12%, αλλά και των αγαπημένων iPad, με ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 10%. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθεί κανείς από τις ειδικές αυτές τιμές, είναι η επίδειξη της φοιτητική ταυτότητας, ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό.

Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στις συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής καθώς και στα καταστήματα των Apple Premium Reseller: Document (Γλυφάδα), iStorm (Κολωνάκι, εμπ. κέντρο Golden Hall, εμπ. κέντρο RiverWest, Τσιμισκή και εμπ. κέντρο Mediterranean Cosmos) και iSystem (εμπ. κέντρο Smart Park).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v