Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Ο Α. Καζάκος βοηθός γενικός διευθυντής στρατηγικής

Ο κ. Απόστολος Καζάκος αναλαμβάνει βοηθός γενικός διευθυντής στρατηγικής, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας.

Εθνική: Ο Α. Καζάκος βοηθός γενικός διευθυντής στρατηγικής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας, κατά τη συνεδρίασή του στις 28/8/2014, ονόμασε Βοηθό Γενικό Διευθυντή Στρατηγικής τον κ. Απόστολο Καζάκο.

Σημειώνεται ότι χθες η τράπεζα ανακοίνωσε αποτελέσματα α΄ εξαμήνου. Τα κέρδη του Oμίλου της ΕΤΕ που αναλογούν στους μετόχους της Τράπεζας για το α' εξάμηνο του έτους ανήλθαν σε €1.146 εκατ., σημειώνοντας αύξηση κατά 234% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Αντίστοιχα, τα κέρδη προ προβλέψεων διαμορφώθηκαν σε €828 εκατ., υπερκαλύπτοντας τις διενεργηθείσες προβλέψεις για επισφάλειες ύψους €705 εκατ., οδηγώντας σε οργανικά κέρδη α' εξαμήνου ύψους €123 εκατ., σε σχέση με οργανικές ζημίες ύψους €61 εκατ. κατά το α' εξάμηνο του 2013.

Τα καθαρά επιτοκιακά έσοδα του Ομίλου το α’ εξάμηνο ανήρθαν σε €1.511 εκατ., σημειώνοντας μικρή μείωση κατά 6% σε ετήσια βάση, λόγω των ιστορικά υψηλών επιτοκιακών εσόδων που είχαν επιτευχθεί από την Finansbank το α’ εξάμηνο του 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v