Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Στις 24/9 η ΓΣ για την έκδοση ομολόγων

Την έκδοση ομολογιών και την αύξηση μετοχικού κεφαλίου καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της MLS Πληροφορικής στις 29/9.

MLS: Στις 24/9 η ΓΣ για την έκδοση ομολόγων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της MLS Πληροφορικής καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, 17ης Νοεμβρίου 79.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου α) κατά ποσό € 135.754,85 με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού υπεραξίας αναπροσαρμογής ακινήτων Ν. 2065/92 και β) κατά ποσό € 112.585,15 με κεφαλαιοποίηση υπολοίπου κερδών εις νέον με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας και ενσωμάτωση της παραπάνω τροποποιήσεως στο ενιαίο κείμενο του καταστατικού της Εταιρείας.

*Έκδοση ομολογιών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων της έκδοσης.

*Μεταβίβαση στο Διοικητικό Συμβούλιο της αρμοδιότητας για έκδοση ομολογιών κατά τη κείμενη νομοθεσία.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου (Επαναληπτική Γενική Συνέλευση) την Δευτέρα 6η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v