ETEM: Έκτακτη ΓΣ προκάλεσαν μέτοχοι μειοψηφίας

Μέτοχοι με ποσοστό υψηλότερο του 5% ζήτησαν να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την προστασία μικρομετόχων από την επικείμενη συγχώνευση με την ΕΛΒΑΛ.

ETEM: Έκτακτη ΓΣ προκάλεσαν μέτοχοι μειοψηφίας
Κατόπιν αίτησης μετόχων της ETEM που εκπροσωπούν ποσοστό άνω του 5% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής, οι οποίοι ζητούν τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα το πρώτο εκ των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας «ΕΤΕΜ Α.Ε, ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΦΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, Ανώνυμος Εταιρία» καλεί σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920 τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 24η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο PRESIDENT, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Προστασία των μετόχων της μειοψηφίας από την επικείμενη συγχώνευση της εταιρίας με την ανώνυμη εταιρία «ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

2. Επικύρωση εκλογής προσωρινού Συμβούλου.

Την κλιμάκωση των αντιδράσεων από τους μετόχους μειοψηφίας είχε αποκαλύψει ο Χαμαιλέων σε σχετικό δημοσίευμα της 1ης Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΛΒΑΛ και ΕΤΕΜ αποφάσισαν, στις 29/8/2014, την επανεκκίνηση της διαδικασίας απορρόφησης της ΕΤΕΜ από την ΕΛΒΑΛ.

Ο ισολογισμός μετασχηματισμού θα έχει ημερομηνία 31/8/2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v