Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Μ. Μαΐλλης αποδέχθηκε τη ΔΠ της H.I.G. Luxembourg

O Μιχάλης Μαΐλλης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, τη 10η Σεπτεμβρίου 2014, κατέθεσε Δήλωση Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από την Luxembourg Holdings 46.

Ο Μ. Μαΐλλης αποδέχθηκε τη ΔΠ της H.I.G. Luxembourg
Η ΜΑΪΛΛΗΣ ανακοινώνει μετά από σχετικές γνωστοποιήσεις που έλαβε ότι, στο πλαίσιο της από 30-6-2014 υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας την οποία έχει υποβάλει η εταιρία H.I.G. Luxembourg Holdings 46 S.à.r.l. και εντός της τρέχουσας περιόδου αποδοχής αυτής:

α) ο Μιχάλης Μαΐλλης του Ιωάννη, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, την 10 Σεπτεμβρίου 2014, κατέθεσε Δήλωση Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης σύμφωνα με το κεφάλαιο 2.18 του σχετικού, εγκεκριμένου από την Ε.Κ., Πληροφοριακού Δελτίου, προσφέροντας στη Δημόσια Πρόταση το σύνολο των μετοχών που κατέχει άμεσα στην Εταιρία, ήτοι, 18,804,058 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρίας, συνολικής αξίας 2.162.466 Ευρώ. Στην ανωτέρω γνωστοποίηση σημειώνεται ότι το σύνολο των παραπάνω μετοχών θα μεταβιβαστεί στον Προτείνοντα εξωχρηματιστηριακά, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης, σύμφωνα με όσα ειδικότερα ορίζονται στο κεφάλαιο 2.22 του Πληροφοριακού Δελτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι γνωστοποιήσεις σημαντικής μεταβολής ποσοστών , σύμφωνα με το ν. 3556/2007 και

β) η εταιρία HORQUETA HOLDINGS LIMITED με έδρα στις Παρθένους Νήσους, ως νομικό πρόσωπο που ελέγχεται έμμεσα από τον Μιχάλη Μαϊλλη σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 (β) (iv) της με αριθ. 3/347/2005 απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Κ , κατέθεσε Δήλωση Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης σύμφωνα με το κεφάλαιο 2.18 του σχετικού, εγκεκριμένου από την Ε.Κ., Πληροφοριακού Δελτίου, προσφέροντας στη Δημόσια Πρόταση το σύνολο των μετοχών που κατέχει στην Εταιρία, ήτοι 14,158,024 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρίας, συνολικής αξίας 1.628.172. Στην ανωτέρω γνωστοποίηση σημειώνεται ότι το σύνολο των παραπάνω μετοχών θα μεταβιβαστεί στον Προτείνοντα εξωχρηματιστηριακά, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης, σύμφωνα με όσα ειδικότερα ορίζονται στο κεφάλαιο 2.22 του Πληροφοριακού Δελτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι γνωστοποιήσεις σημαντικής μεταβολής ποσοστών, σύμφωνα με το ν. 3556/2007.

Αλλαγή Εσωτερικού Ελεγκτή

Η κα Κική Αβαρλή, Διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου του Ομίλου Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗ, αποχωρεί από τον Όμιλο, την 12η Σεπτεμβρίου 2014, μετά από ένδεκα χρόνια υπηρεσίας και θα αντικατασταθεί, από την κα Ηρώ Καστάνη.

Η κα Ηρώ Καστάνη εργάζεται στον Όμιλο Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗ, εδώ και 4 χρόνια υποστηρίζοντας με επιτυχία την κα Αβαρλή στα καθήκοντά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v