Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία της ΕΑΒ με την ινδική Tata Advanced Systems

Την κατασκευή μέρους των Συστημάτων Εναέριου Ανεφοδιασμού Μαχητικών Αεροσκαφών (Air-to- Air Refueling Systems) της ινδικής εταιρίας Tata Advanced Services αναλαμβάνει η ΕΑΒ.

Συμφωνία της ΕΑΒ με την ινδική Tata Advanced Systems
Σε συμφωνία με την ινδική εταιρεία Τata Advanced Systems Ltd (TASL) προχώρησε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ Α.Ε.) με την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή μέρους των Συστημάτων Εναέριου Ανεφοδιασμού Μαχητικών Αεροσκαφών (Air-to- Air Refueling Systems). Η εταιρεία Tata Advanced Systems Ltd είναι η εταιρεία-βραχίονας του Ομίλου ΤΑΤΑ, η οποία δραστηριοποιείται στον αεροναυπηγικό και αμυντικό κλάδο. Ο διεθνής Όμιλος Tata περιλαμβάνει περισσότερες από 100 εταιρείες σε επτά επιχειρηματικούς κλάδους και απασχολεί 425.000 εργαζόμενους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σύμβαση είναι ιδιαίτερης σημασίας για την ΕΑΒ καθώς είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία συνάπτει συμφωνία με μία ινδική εταιρεία, γεγονός που σηματοδοτεί το άνοιγμά της σε μία νέα μεγάλη αγορά.

Η κατασκευή των Συστημάτων Εναέριου Ανεφοδιασμού Μαχητικών Αεροσκαφών θα υλοποιηθεί στο Εργοστάσιο Αεροκατασκευών της ΕΑΒ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Δημήτριος Παπακώστας, δήλωσε σχετικά: «Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας μας στον κλάδο των αεροκατασκευών έχουν αναδείξει την ΕΑΒ ως αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων κατασκευαστών. Αυτό επιβεβαιώνει και η συμφωνία μας με την Tata Advanced Systems Ltd. Επιδιώκουμε στρατηγικά τη διείσδυση σε νέες αγορές και θα αξιοποιήσουμε το νέο πρόγραμμα για την περαιτέρω εδραίωσή μας στην ινδική αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v