Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Rist Hellas αντιπρόσωπος των ORIS Watches και TW Steel

Νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ORIS Watches για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου και της TW Steel για την Ελλάδα ανέλαβε από την 1η Ιουλίου η νεοϊδρυθείσα εταιρία Rist Hellas, θυγατρική της GECX, μέλος της της Al Rajhi Group Holdings.

Η Rist Hellas αντιπρόσωπος των ORIS Watches και TW Steel

Η νεοϊδρυθείσα εταιρία Rist Hellas με έδρα την Θεσσαλονίκη είναι ο νέος αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ORIS Watches για την Ελλάδα και την Κύπρο και της TW Steel για την Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας των εν λόγω brands με την Symbol S.A.

H νέα συνεργασία, που ξεκίνησε την 1η/7/2014, αποτελεί την κίνηση εισόδου της θυγατρικής της GECX (Global Energy & Commodities Exchange) της Al Rajhi Group Holdings στη χώρα μας στον τομέα της εμπορίας ρολογιών.

Στόχος της Rist Hellas είναι η επανατοποθέτηση και το επαναλανσάρισμα των παραπάνω μαρκών στην ελληνική αγορά και η πλήρης ανάπτυξη και εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τους.

Η μητρική της Rist, η GECX, από το 2009 αναπτύσσει ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων όπως η ηλεκτρική ενέργεια, τα πετρελαιοειδή αλλά και διάφορα commodities όπως ζάχαρη, σιτηρά και μέταλλα.

Όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της, με έδρα την Γενεύη, γραφεία σε Ντουμπάι, Λονδίνο, Μιλάνο και πλέον και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πελάτες σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αποσκοπεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους «παίκτες» Physical Commodities και Financial Markets Brokers στην περιοχή της Μεσογείου και Ευρώπης.

Παράλληλα, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και στους Έλληνες managers καθώς διόρισε υπεύθυνο για την ελληνική και τη διεθνή αγορά τον κ. Βασίλη Τοτόλη.

Σημειώνεται ότι η Rist Hellas είναι μέλος της μεγάλης «οικογένειας» Al Rajhi, η οποία έχει εκτενείς δραστηριότητες στο Real Εstate, Building solutions, Direct investments, Financial Services & Commodities και είναι ιδιοκτήτρια της μεγαλύτερης τράπεζας στο ισλαμικό κόσμο Αl Rajhi bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v