Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνογνωσία από την Datamation αγοράζει η Computer Associates

Η ελληνική εταιρεία έχει αναπτύξει εξειδικευμένη τεχνολογία που διευκολύνει τράπεζες και οργανισμούς στη διαχείριση διατραπεζικών μηνυμάτων SWIFT. Η τεχνολογία αυτή εντάχθηκε στα προϊόντα της αμερικανικής CA Technologies.

Τεχνογνωσία από την Datamation αγοράζει η Computer Associates

Η Ελληνική εταιρεία Datamation θα προμηθεύει πλέον με τις λύσεις της, την Αμερικανική πολυεθνική CA technologies. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία χρόνια η Datamation έχει αναπτύξει εξειδικευμένη τεχνολογία που διευκολύνει τράπεζες και οργανισμούς στη διαχείριση διατραπεζικών μηνυμάτων SWIFT. To SWIFT, είναι ένα διεθνές πρωτόκολλο επικοινωνίας των τραπεζών. Η τεχνολογία της Datamation κάνει πολύ ποιο εύκολη και αποδοτική την ανάπτυξη τραπεζικών συστημάτων και ιδιαίτερα σε τομείς όπως διεθνείς πληρωμές, μεταφορές εμβασμάτων, αγοραπωλησίες μετοχών, χρηματοδότηση εμπορικών συναλλαγών κ.λπ.

Η Αμερικανική Computer Associates Technologies (CA), μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως, ενσωμάτωσε την τεχνολογία αυτή στα προϊόντα της για την καλύτερη υποστήριξη των τραπεζικών της πελατών σε όλο τον κόσμο. 

Η Datamation είναι μία Ελληνική εταιρεία που από το 1989 αναπτύσσει “enterprise level” λύσεις για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι ότι στον πυρήνα της έχει μία ομάδα μηχανικών λογισμικού οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή έρευνα και ανάπτυξη (R&D) με αποτέλεσμα να είναι πάντα σύγχρονη. Στην Ελλάδα αναλαμβάνει μόνο επιλεγμένα έργα με στόχο τον τεχνολογικό μετασχηματισμό εταιριών στο αύριο, ενώ στο πελατολόγιό της του εξωτερικού περιλαμβάνονται μερικοί από τους μεγαλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v