Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθανασίου: Ελπίζω να μπουν μπουλντόζες στο Eλληνικό το 2016

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αύριο, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από την πλευρά των Αρχών, υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda, Οδυσσέας Αθανασίου, μιλώντας στο Blοomberg.

Αθανασίου: Ελπίζω να μπουν μπουλντόζες στο Eλληνικό το 2016

Είμαστε σε μια περίοδο όπου το επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα αυξάνει, τονίζει ο Οδυσσέας Αθανασίου CEO της Lamda Development μιλώντας στο Bloomberg. «Αυτό το βλέπουμε τόσο στην εταιρεία μας, όσο και σε άλλες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Roadshow», σημείωσε. 

Στάθηκε στην πτώση των spreads και υποστήριξε ότι οι τιμές στην Ελλάδα τόσο για χρηματιστηριακά προϊόντα, όσο και στην κτηματαγορά είναι ελκυστικές αν συγκριθούν με αντίστοιχες άλλων χωρών που πέρασαν κρίση όπως η Ιρλανδία και η Ισπανία. 

Υπάρχει θόρυβος γύρω από την Ελλάδα, σημείωσε ο κ. Αθανασίου σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις. Εκτίμησε ότι στην περίπτωση που επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές η χώρα θα προχωρήσει και θα κινηθεί προς θετική κατεύθυνση. 

Το Ελληνικό είναι ένα μεγάλο project, σημείωσε, και εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα πράγματα θα κινηθούν γρηγορότερα απ’ ό,τι τους τελευταίους έξι μήνες. Θέλω να πιστεύω ότι οι μπουλντόζες θα αρχίσουν να λειτουργούν το 2016. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε αύριο, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από την πλευρά των Αρχών, υποστήριξε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v