Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Πιέσεις στα περιθώρια βλέπει η διοίκηση

Ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στην αγορά των ΗΠΑ, σε 2-3 πολιτείες, εξετάζει η διοίκηση της Intralot. Προβλέπει πιέσεις στα περιθώρια κερδοφορίας. Εκτίμηση για σταθερά EBITDA εφέτος.

Intralot: Πιέσεις στα περιθώρια βλέπει η διοίκηση

Οι ιδιαιτέρως επικερδείς συμβάσεις θα αποτελέσουν παρελθόν, σημείωσε η διοίκηση της Intralot στις επαφές της με τους επενδυτές κατά τη διάρκεια του Roadshow στο Λονδίνο, κάνοντας λόγο για πιέσεις στα περιθώρια. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Eurobank Equities, η εταιρία εξετάζει τρόπους να βελτιώσει τα περιθώρια μεσοπρόθεσμα μέσω ενίσχυσης της λειτουργικής αποδοτικότητας. 

Σύμφωνα πάντα με τα διοικητικά στελέχη της εισηγμένης, τα EBITDA για το σύνολο της χρήσης αναμένεται να διαμορφωθούν κοντά στα περυσινά επίπεδα, με την Intralot να αντισταθμίζει τη χαμηλότερη κερδοφορία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία με υψηλότερα κέρδη στις άλλες περιοχές που δραστηριοποιείται και πρωτοβουλίες αναδιάρθρωσης.

Σε σχέση με την αγορά των ΗΠΑ, η διοίκηση της Intralot σημείωσε ότι βλέπει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σε 2-3 πολιτείες σε ατή τη φάση. Σημειώνεται ότι δεν λήγει κάποια μεγάλη σύμβαση για την εταιρία τα επόμενα χρόνια.

  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v