Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Έκδοση ομολογιών έως 5 εκατ. αποφάσισε η Γ.Σ.

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της MLS Πληροφορική που πραγματοποιήθηκε στις 24/9/2014 αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την έκδοση κοινών ομολογιών ύψους έως 5 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση.

MLS: Έκδοση ομολογιών έως 5 εκατ. αποφάσισε η Γ.Σ.
Η MLS Πληροφορική γνωστοποιεί ότι η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 24/9/2014 με συμμετοχή 8 μετόχων που εκπροσωπούν το 54,90% του μετοχικού κεφαλαίου (ήτοι 6.818.034 μετοχές επί συνόλου 12.417.000 μετοχών), αποφάσισε μεταξύ άλλων την έκδοση κοινών ομολογιών έως 5 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση.

Στο πλαίσιο αυτό εξουσιοδότησε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων της παραπάνω έκδοσης.

Επιπλέον, η Γ.Σ. αποφάσισε τη μεταβίβαση στο διοικητικό συμβούλιο της αρμοδιότητας για πέντε έτη για έκδοση κοινών ομολογιών σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία.

Τέλος, όσον αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού υπεραξίας αναπροσαρμογής ακινήτων Ν. 2065/92, δεν ελήφθη απόφαση καθώς δεν υφίσταται αντίστοιχη υποχρέωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v