Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Foodstandard: Νέα δομή στην εταιρεία

Οι διοικητικές αλλαγές στην εταιρία έχουν στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικής της θέσης στην αγορά. Ενισχύεται ο ρόλος του εμπορικού τμήματος, στο δυναμικό της εταιρίας και η Έφη Κυρινοπούλου.

Foodstandard: Νέα δομή στην εταιρεία

Η foodstandard, εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον αγροτικό και αγροδιατροφικό κλάδο, ενδυναμώνει την ομάδα, τη διοικητική και τη λειτουργική της δομή. Στόχος, η ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης της στην αγορά και η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για πελάτες, παραγωγούς και εξαγωγικές επιχειρήσεις του τομέα.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε η Έφη Κυρινοπούλου ως επικεφαλής του Τμήματος Communications & Branding η οποία διαθέτει εμπειρία σε προγράμματα εταιρικής, brand, εσωτερικής επικοινωνίας και media relations στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, τροφίμων και ποτών. Εργάστηκε από το 2000 έως το 2009 στις εταιρείες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων CIVITAS και Stratcom. Από το 2009 έως το 2014 είχε αναλάβει καθήκοντα επιστημονικού συνεργάτη ευρωβουλευτή με έμφαση στα θέματα της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς & Προστασίας Καταναλωτών.

Στρατηγικό ρόλο στη νέα δομή κατέχει το Τμήμα Οργάνωσης και Ανάπτυξης Εφαρμογών με υπεύθυνο τον Αναπλ. Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Μιχάλη Μανούσο. Με καινοτομίες όπως ο e-farmer (ψηφιακός αγρότης), το econtract farming (πλατφόρμα ψηφιακής οργάνωσης της συμβολαιακής γεωργίας και κτηνοτροφίας) και το iknow (σύστημα ιχνηλασιμότητας), το συγκεκριμένο τμήμα έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στον αγροτικό χώρο φέρνοντας τις νέες τεχνολογίες στην ελληνική καλλιέργεια.

Παράλληλα, ενισχύεται ο ρόλος του Εμπορικού Τμήματος (Commercial) με επικεφαλής τον Νίκο Σάββα, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χώρο του λιανεμπορίου και των πωλήσεων. Το τμήμα κεφαλαιοποιεί εμπορικά την πολυετή ενασχόληση της foodstandard με μεγάλο αριθμό παραγωγών και επιχειρήσεων στον αγροδιατροφικό χώρο. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την παρακολούθηση και εντοπισμό ελληνικών τοπικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας για επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς με στόχο την εμπορικοποίησh και την εμπορική τους μεγέθυνση διεθνώς.

Τέλος, κεντρική παραμένει η θέση του βασικού για την εταιρεία Τμήματος Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας (διαχείριση έργων, πιστοποιήσεις, χρηματοδοτήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα κ.α.). Υπεύθυνη του εν λόγω τμήματος ορίζεται πλέον η Βαρβάρα Αβαγιαννέλη η οποία εργάζεται στη foodstandard από το 2007 για πλήθος πελάτων στον αγροδιατροφικό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v