Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Πρακτική άσκηση φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου

Η εξάσκηση θα είναι έμμισθη και πλήρους απασχολήσεως και θα βασίζεται στην ανάθεση παραγωγικού έργου στους φοιτητές σύμφωνα με τις ανάγκες της Τραπέζης και σε συνδυασμό με τα πεδία σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Alpha Bank: Πρακτική άσκηση φοιτητών Οικονομικού Πανεπιστημίου

Η Alpha Bank, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσφέρει τη δυνατότητα σε τελειόφοιτους πτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς σπουδαστές πλήρους φοιτήσεως του Οικονομικού Πανεπιστημίου να πραγματοποιήσουν τρίμηνη έως εξάμηνη πρακτική άσκηση, κοντά σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξάσκηση θα είναι έμμισθη και πλήρους απασχολήσεως και θα βασίζεται στην ανάθεση παραγωγικού έργου στους φοιτητές σύμφωνα με τις ανάγκες της Τραπέζης και σε συνδυασμό με τα πεδία σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, αποκλειστικά και μόνον, μέσω της ιστοσελίδας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v