Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Έκλεισε» τα 50 η ICAP Group

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της, η εταιρία πραγματοποίησε εορταστικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις για τους ανθρώπους της, ενώ προχώρησε σε σειρά επετειακών εκδοτικών πρωτοβουλιών.

«Έκλεισε» τα 50 η ICAP Group
Μισό αιώνα παρουσίας κλείνει φέτος η ICAP Group στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας. Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της, η εταιρία πραγματοποίησε εορταστικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις για τους ανθρώπους της, ενώ προχώρησε σε σειρά επετειακών εκδοτικών πρωτοβουλιών που εξυμνούν το υγιές επιχειρείν και την επιχειρηματική ηθική.

Το πλάνο εορτασμού έχει καθολικό χαρακτήρα αφού αφορά όλον τον οργανισμό αλλά και τους κοινωνικούς εταίρους του ομίλου καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σταδιακά για το προσωπικό από όλα τα καταστήματα (Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πάτρας και Κρήτης) του ομίλου. Στο πλαίσιο αυτών, διεξήχθησαν παρουσιάσεις επί της ιστορικής διαδρομής και της επιχειρηματικής ανέλιξης του ομίλου από το 1964 έως σήμερα, ενώ επίσης πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις «Long Services Awards» 56 στελεχών με πάνω από 20 χρόνια προσφοράς στον όμιλο.

Παράλληλα με τις δράσεις για τους ανθρώπους της, η ICAP με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της, προχώρησε και σε 2 εκδοτικές πρωτοβουλίες με σκοπό την αναγνώριση της υγιούς επιχειρηματικότητας και των καλών πρακτικών. Συγκεκριμένα, εξέδωσε Επετειακό Εταιρικό Λεύκωμα στο οποίο μεταξύ άλλων, περιγράφονται οι διαχρονικές επιτυχίες του ομίλου, παρουσιάζονται ευχές συνεργατών καθώς και πληθώρα φωτογραφικού υλικού από σημαντικές στιγμές με τους ανθρώπους και τους κοινωνικούς εταίρους του ομίλου.

Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά φέτος, η ICAP εξέδωσε τον επετειακό οδηγό «Οι Επιχειρήσεις που Ξεχωρίζουν Διαχρονικά», μια έκδοση με αντικείμενο την παρουσίαση των επιχειρήσεων που προσφέρουν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Στην έκδοση συμπεριλαμβάνονται στοιχεία για 1.936 εταιρείες (Α.Ε., ΕΠΕ και υποκαταστήματα αλλοδαπών εταιριών) με αρχική ίδρυση ή μετατροπή από το 1964 και παλαιότερα, που σήμερα παραμένουν ενεργές, καθώς επίσης εξειδικευμένη Οικονομική Ανάλυση με θέμα τις μακροβιότερες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και τα αποτελέσματα του Ελληνικού Τομέα, βάσει της ετήσιας Μελέτης της ICAP «Η Ελλάδα σε Αριθμούς». Η έκδοση διανεμήθηκε σε συνεργάτες, φορείς και λοιπούς εταίρους του ομίλου.

Ο κ. Νικήτας Κωνσταντέλλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ICAP, δήλωσε σχετικά: «Από την ίδρυση της, το 1964, μέχρι σήμερα η ΙCAP Group με όραμα και αξίες, έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο ελληνικό και διεθνές επιχειρείν, αποτελώντας πλέον τον μεγαλύτερο Όμιλο Παροχής Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Συμβούλων Διοίκησης και Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος μας, σε όλη αυτήν τη διαδρομή, ήταν και παραμένει να διακρινόμαστε ως Εργοδότης Επιλογής, και μέσω του πληροφοριακού πλούτου που παράγουμε και της τεχνογνωσίας που διαθέτουν οι Άνθρωποί μας, να ενισχύουμε την υγιή επιχειρηματικότητα και την επιχειρηματική ηθική. Σε ισορροπία με τη βελτιστοποίηση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η ICAP θεωρεί ευθύνη της την Εταιρική Κοινωνική προσφορά και εφαρμόζει με ευαισθησία, σύνθετες πολιτικές στήριξης για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον».

«Όλα όσα έχουμε επιτύχει βέβαια, πραγματοποιήθηκαν χάρη στους Ανθρώπους μας οι οποίοι με μεράκι, πίστη, τόλμη, καινοτομία, ομαδικότητα και εργατικότητα, εκφράζουν την ψυχή του οργανισμού και αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τις μελλοντικές μας κατακτήσεις. Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ICAP. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Συναδέλφους μου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, αλλά και τους 7.000 και πλέον ενεργούς Πελάτες μας που μας τιμούν με τη διαχρονική εμπιστοσύνη τους. Με γνώμονα τη ραγδαία ανάπτυξη του Ομίλου τα τελευταία 7,5 χρόνια, είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον η ICAP θα εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να διακρίνεται διεθνώς, αποτελώντας σταθερό σημείο αναφοράς της Ελληνικής Οικονομίας», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

ICAP Group: Ιστορική Αναδρομή

Το 1964 ομάδα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών ιδρύει την ICAP ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ και κυκλοφορεί τον 1ο Ελληνικό Οικονομικό Οδηγό. Ακολούθησαν 50 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι με την εισαγωγή Καινοτόμων και Χρήσιμων Λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα Β2Β υπηρεσιών.

Σήμερα η ICAP Group:

• έχει πλέον μετεξελιχθεί σε έναν πολυσχιδή όμιλο 17 εταιρειών με έσοδα 62 εκατ. ευρώ
• αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες με 3.300 άτομα (εκ των οποίων 2.000 σε εγκαταστάσεις πελατών της)
• αναγνωρίζεται ως ηγέτης στην παροχή Καινοτόμων και Χρησίμων B2B λύσεων στην ΝA. Ευρώπη έχοντας τοπική παρουσία σε 8 χώρες, ήτοι Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Κύπρο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Κροατία
• αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, παγκόσμιους ηγέτες όπως Dun & Bradstreet, Google, TNS, Huthwaite, Hogan, Kenexa και NorthgateArinso
• προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών που ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting, People & Employment Solutions
• έχει λάβει πολλές διακρίσεις και πιστοποιήσεις όπως: το βραβείο Ruban d'Honneur από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό European Business Awards, έχει διακριθεί 2 φορές ως ένα από τα κορυφαία Corporate SUPERBRANDS στην Ελλάδα από τον διεθνώς καταξιωμένο Θεσμό, ενώ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority - ESMA (2011) ως «Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v