Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας: Παραιτήθηκε η CEO Anita Hamilton

Για προσωπικούς λόγους η παραίτηση της Anita Hamilton από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες.

Δίας: Παραιτήθηκε η CEO Anita Hamilton
Η ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ανακοίνωσε ότι η κα Anita Hamilton παραιτήθηκε από την ιδιότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου (Εκτελεστικό Μέλος) για προσωπικούς λόγους. Η κα Hamilton παραμένει ως Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Εταιρείας, όπως προβλέπεται από το νόμο και το καταστατικό, με την παρακάτω σύνθεση:

1. Αθανάσιος Πραχάλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου - Εκτελεστικό Μέλος

2. Anita Hamilton, Εκτελεστικό Μέλος

3.VadimDoubrovin, Εκτελεστικό Μέλος

Κατά τα λοιπά ισχύουν ως έχουν οι χορηγηθείσες εξουσιοδοτήσεις και δικαιώματα εκπροσώπησης της Εταιρείας όπως αυτές αναφέρονται και περιγράφονται στις από 26.09.2013 υπ' αριθμόν 22 και από 05.02.2014 υπ' αριθμόν 2 αντίστοιχα αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανωτέρω νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου θα γνωστοποιηθεί στην πρώτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας που θα λάβει χώρα. Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v