Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γενική Τράπεζα: Στις 30/10 η Γενική Συνέλευση

Τη συγχώνευση με την Τράπεζα Πειραιώς καλείται να εγκρίνει η Γενική Τράπεζα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου.

Γενική Τράπεζα: Στις 30/10 η Γενική Συνέλευση

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, και ώρα 10.00 π.μ. στην Αθήνα, στην αίθουσα «Golden Room» του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», καλεί τους μετόχους η Γενική Τράπεζα.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση συγχώνευσης της Τράπεζας με τη μητρική της Τράπεζα Πειραιώς, όπως σήμερα ισχύει και ειδικότερα:

ί) Έγκριση α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης Δι Εξαγοράς της Γενικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς, β) της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, και γ) των εντός της τρέχουσας χρήσης πράξεων ή/και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, ϋ) Παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης της συγχώνευσης.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Αντίστοιχα η Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα 11.00 π.μ. στην Αθήνα, στην αίθουσα «Golden Room» του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση συγχώνευσης της Τράπεζας με τη θυγατρική της ανώνυμη τραπεζική εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», όπως σήμερα ισχύει και ειδικότερα:

i. Έγκριση α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης Δι Εξαγοράς της «Γενικής Τράπεζας» από την «Τράπεζα Πειραιώς», β) της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της και γ) των μέχρι σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή/και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης

ii. Παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης της συγχώνευσης

2. Ακύρωση των τίτλων των προνομιούχων μετοχών του Ελληνικού Δημοσίου λόγω πλήρους αποπληρωμής τους. Αντίστοιχη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και τροποποίηση των άρθρων 5 και 27 του καταστατικού

3. Διάφορες ανακοινώσεις

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v