Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Διερευνά στρατηγικές επιλογές για τον κλάδο υαλουργίας

Η Frigoglass ανέθεσε στη Citigroup Global Markets Limited τον ρόλο του αποκλειστικού οικονομικού συμβούλου για την αξιολόγηση επενδυτικών προτάσεων που έχει δεχθεί για τον κλάδο της υαλουργίας.

Frigoglass: Διερευνά στρατηγικές επιλογές για τον κλάδο υαλουργίας

Η Frigoglass ABEE ανακοινώνει σήμερα ότι ξεκινά τη διερεύνηση στρατηγικών επιλογών σχετικά με τον κλάδο υαλουργίας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία κατέχει ηγετική θέση ως παραγωγός γυάλινων φιαλών στις αγορές της Δυτικής Αφρικής και Μέσης Ανατολής, περιοχές που αποτελούν πεδίο σημαντικών επενδύσεων των κορυφαίων διεθνών εταιριών αναψυκτικών και ποτών.

Σύμφωνα με την εισηγμένη, λόγω της ισχυρής προοπτικής ανάπτυξης του κλάδου γυάλινης συσκευασίας μακροπρόθεσμα καθώς και της ισχυρής θέσης και παραγωγικής βάσης στη Νιγηρία, εκδηλώθηκε σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον για μια σειρά στρατηγικών επιλογών όπως κοινοπραξίες, συμμετοχές μειοψηφίας ή ακόμα και πλήρη εξαγορά του κλάδου.

Δεδομένου ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον ενδέχεται να οδηγήσει σε δημιουργία σημαντικής αξίας, η εταιρία αποφάσισε να αξιολογήσει τις επιλογές αυτές και έχει αναθέσει στην Citigroup Global Markets Limited τον ρόλο του αποκλειστικού οικονομικού συμβούλου σε αυτήν τη διαδικασία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, η εξέλιξη και το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας δεν μπορούν να προβλεφθούν. Η Frigoglass δεν προτίθεται να προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με την διαδικασία εκτός εάν και έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο ή σκόπιμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v