Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Άσκησε το squeeze out η HIG Luxembourg

Η HIG Luxembourg θα αγοράσει από τους εναπομείναντες μετόχους το σύνολο των μετοχών τους έναντι τιμήματος, ίσου προς 0,115 ευρώ ανά μετοχή.

Μαΐλλης: Άσκησε το squeeze out η HIG Luxembourg

Η Μαίλλης ανακοίνωσε ότι η HIG Luxembourg Holdings 46 S.r.l, άσκησε το δικαίωμα εξαγοράς, με την υποβολή έγγραφου αιτήματος, προκειμένου η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να εκδώσει την απόφαση, για τη μεταβίβαση του συνόλου των υπολοίπων μετοχών.

Αυτό συμβαίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε στις 30 Ιουνίου 2014, ήτοι, για την απόκτηση 13.372.653 μετοχών, ή ποσοστού 4,14% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

Η HIG Luxembourg θα αγοράσει από τους εναπομείναντες μετόχους το σύνολο των μετοχών τους έναντι τιμήματος, ι ίσου προς ευρώ 0,115 ανά μετοχή, ήτοι ίσου με το τίμημα της Δημόσιας Πρότασης, από το οποίο δεν θα αφαιρεθούν τα στον Κανονισμό Εκκαθάρισης προβλεπόμενα δικαιώματα Ε.Χ.Α.Ε., τα οποία σήμερα ανέρχονται σε ποσοστό 0,08% επί της αξίας της συναλλαγής.

Η εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση των μετοχών υπόκειται σε φόρο χρηματιστηριακών συναλλαγών 0,20% επί της αξίας συναλλαγής, τον οποίο θα αναλάβει ο Προτείνων και δεν θα αφαιρεθεί από το τίμημα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v