Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Διαγωνισμός «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία»

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων ώστε να επιλεγούν οι είκοσι προτάσεις που θα διαγωνιστούν στη Β' Φάση του Διαγωνισμού.

ΕΤΕ: Διαγωνισμός «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία»

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η υποβολή προτάσεων στον 5ο Διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συμμετείχαν 783 άτομα που κατέθεσαν 422 ατομικές και ομαδικές προτάσεις. Αναλυτικά κατατέθηκαν 269 προτάσεις στην κατηγορία «Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα». 83 προτάσεις στην κατηγορία «Περιβάλλον και Τεχνολογία» και 70 προτάσεις στην κατηγορία «Πολιτισμός και Τεχνολογία». Πέραν από τον αριθμό των συμμετεχόντων, που είναι αυξημένος κατά 37% σε σχέση με πέρυσι, αύξηση σημειώθηκε και στις ομαδικές συμμετοχές, οι οποίες πλέον αντιστοιχούν στο 47% του συνόλου.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων ώστε να επιλεγούν οι είκοσι προτάσεις που θα διαγωνιστούν στη Β' Φάση του Διαγωνισμού. Η αξιολόγηση διενεργείται από καθηγητές των επτά συνεργαζόμενων Πανεπιστημίων (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Πατρών και Πανεπιστήμιο Κρήτης). Σχετική ανακοίνωση με τα αποτελέσματα της Α' Φάσης θα αναρτηθεί στη σελίδα του Διαγωνισμού www.nbg.gr/ibank/innovation τον Δεκέμβριο. Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό αναρτώνται και στα κοινωνικά δίκτυα www.facebook.com/ibanknbg, www.twitter.com/ibanknbg και www.youtube.com/ibanknbg.

Ο Διαγωνισμός i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία αποτελεί μέρος του προγράμματος NBG Business Seeds για τη στήριξη καινοτόμων και εξωστρεφών μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από δράσεις εκπαίδευσης, συμβουλευτικής, θερμοκοιτίδας, χρηματοδότησης και δικτύωσης, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και την Endeavor Greece.

Η Εθνική Τράπεζα ευχαριστεί τους φορείς που βοήθησαν στην Φάση κατάθεσης προτάσεων του διαγωνισμού καθώς και τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στη προσπάθειά της Τράπεζας να στηρίξει τη δημιουργικότητα αναδεικνύοντας καινοτόμες ιδέες και να συμβάλει στην υλοποίησή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v