Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΧΑ αποζημιώνει την εταιρεία Super Market Κρητικός

Η αποζημίωση αφορά ο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σχετικά με τις ολοκληρωτικές ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η ΑΧΑ αποζημιώνει την εταιρεία Super Market Κρητικός

H ΑΧΑ κατέβαλε αποζημίωση για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σχετικά με τις ολοκληρωτικές ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρείας «Super Market Κρητικός» στο Κρανίδι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Για την εταιρεία «Super Market Κρητικός» που αποτελεί βασικό κρίκο στην αλυσίδα διανομής προϊόντων καθημερινής ανάγκης, η καταβολή της ασφαλιστικής αποζημίωσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα σημαντική, διότι αφ' ενός της έδωσε τη δυνατότητα αποκατάστασης των ανωτέρω αποθηκευτικών της εγκαταστάσεων και αφ' ετέρου εξασφάλισε την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της στην περιοχή της Αργολίδας, αναφέρει η AXA.

Η άριστη συνεργασία μεταξύ ΑΧΑ και «Super Market Κρητικός» και η γρήγορη καταβολή της αποζημίωσης απορρόφησαν οποιουσδήποτε κραδασμούς θα μπορούσαν να προκληθούν από την καταστροφή της αποθήκης στο Κρανίδι, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή ροή εργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v