Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με τη Space Hellas

Ο Όμιλος Πειραιώς, επένδυσε στην ενοποίηση και αναβάθμιση των δικτυακών του υποδομών με στόχο να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας.

Συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με τη Space Hellas

Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των τραπεζών που απέκτησε, ανέθεσε στη Space Hellas την ενοποίηση και την αναβάθμιση των δικτυακών υποδομών της, με έργα συνολικού τιμήματος 1.135.600 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα έργα αυτά περιλαμβάνουν:

Την ενοποίηση των νέων καταστημάτων και υπηρεσιών της Τράπεζας, με την προμήθεια και εγκατάσταση νέων τηλεπικοινωνιακών υποδομών, γεγονός που εξασφαλίζει στην τράπεζα σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών της.

Την αναβάθμιση του δικτυακού εξοπλισμού στα πρώην καταστήματα της ΑΤΕ, με στόχο την πλήρη υποστήριξη των νέων τραπεζικών υπηρεσιών της Πειραιώς, αλλά και την εξυπηρέτηση μεγαλύτερου αριθμού χρηστών.

Τη μελέτη και προμήθεια δικτυακού εξοπλισμού, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην Κεντρική Υπηρεσία Wealth Management της Τράπεζας, για την υποστήριξη του μεγαλύτερου συστήματος διαχείρισης διαθεσίμων (Treasury) στην Ελλάδα, δυνατότητας 130 χρηστών.

Και τέλος, η Τράπεζα με στόχο την άμεση και ελεύθερη πρόσβαση στο internet των φιλοξενούμενων συνέδρων της στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», στο Καστρί, ανέθεσε στη Space Hellas τη μελέτη και εγκατάσταση δικτύου Wi-Fi.

Ο Όμιλος Πειραιώς, επένδυσε στην ενοποίηση και αναβάθμιση των δικτυακών του υποδομών με στόχο να βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του ανταγωνιστικά προϊόντα, με τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v