Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Υπογράφηκε η σύμβαση απορρόφησης της Multichoice

Την υπογραφή της σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση της Multichoice από τη Forthnet Ανώνυμη Εταιρία Συνδρομητικής Τηλεόρασης, Παροχής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών και Συμμετοχών ενέκριναν οι γενικές συνελεύσεις των δύο εταιριών.

Forthnet: Υπογράφηκε η σύμβαση απορρόφησης της Multichoice
Τη σύμβαση συγχώνευσης με απορρόφηση της Multichoice από τη Forthnet Ανώνυμη Εταιρία Συνδρομητικής Τηλεόρασης, Παροχής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών και Συμμετοχών υπέγραψαν στις 17/10/2014 οι εκπρόσωποι των δύο εταιριών κατόπιν της έγκρισης από τις γενικές συνελεύσεις τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Forthnet Α.Ε., οι γενικές συνελεύσεις των θυγατρικών εταιριών της, «Forthnet Ανώνυμη Εταιρία Συνδρομητικής Τηλεόρασης, Παροχής Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών και Συμμετοχών» (στο εξής η «FMH») και «Μουλτιτσόις (Multichoice) Ελλάς Παροχή Υπηρεσιών σε Ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία» (στο εξής η «MCH»), ενέκριναν:

(α) τη συγχώνευση των δύο εταιριών με απορρόφηση της MCH από την FMH με ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού την 30η.06.2014, σύμφωνα με τα άρθρα 68-77α (πλην του άρθρου 71) του Κ.Ν. 2190/1920 και τα άρθρα 1-5 του Ν.2166/1993 (στο εξής η "Συγχώνευση"),

(β) το από 27.7.2014 σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης,

(γ) τον ισολογισμό μετασχηματισμού της εταιρίας MCH,

(δ) την έκθεση επί του ισολογισμού μετασχηματισμού που καταρτίστηκε από την εταιρία ορκωτών ελεγκτών-λογιστών «Deloitte Χατζηπαύλου Σοφιανός και Καμπάνης Α.Ε. Ορκωτοί Ελεγκτές»,

(ε) τις καταρτισθείσες επεξηγηματικές εκθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 προς τις γενικές συνελεύσεις των εταιριών.

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι υπεγράφη την 17η.10.2014 από τους νομίμους εκπροσώπους των ανωτέρω εταιριών ενώπιον συμβολαιογράφου η σύμβαση συγχώνευσης η οποία καταρτίστηκε επί τη βάσει του εγκριθέντος σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.

Κατόπιν των ανωτέρω, οι εταιρίες θα προβούν σε όλες τις περαιτέρω νόμιμες διαδικασίες και ενέργειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v