Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μινέρβα: Νέο κατάστημα λιανικής στη Νέα Ιωνία

Από την αρχή του έτους έως σήμερα έχουν ανοίξει τέσσερα νέα σημεία πώλησης από την εταιρία σε Βόλο, Κορυδαλλό, Ιωάννινα και Καλλιθέα.

Μινέρβα: Νέο κατάστημα λιανικής στη Νέα Ιωνία

Η εταιρεία Αφοί Ι & Β Λαδένης Α.Ε. "MINERVA" , ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας νέου καταστήματος λιανικής πώλησης, στον Δήμο Ν.Ιωνίας στην πόλη της Αθήνας, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το δεύτερο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μήνα.

Ήδη, από την αρχή του έτους έως σήμερα έχουν ανοίξει τέσσερα νέα σημεία πώλησης σε Βόλο, Κορυδαλλό, Ιωάννινα και Καλλιθέα (τα δύο τελευταία μέσα στο καλοκαίρι). Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων κατά 28 άτομα μεταξύ 30ης Ιουνίου του 2013 και 30ης Ιουνίου του 2014 (σύνολο εργαζομένων από 336 σε 364).

Κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο (και κυρίως κατά το δεύτερο τρίμηνο) η εταιρία αύξησε τις ενοποιημένες πωλήσεις της κατά 9,4% (από 5,14 σε 5,48 εκατ. ευρώ, με αύξηση επιδόσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό), βελτίωσε το μικτό περιθώριο κέρδους της, περιόρισε το αρνητικό EBITDA από τα 727 στα 261 χιλ. ευρώ και τις καθαρές ζημίες από το 1,38 εκατ. στα 986 χιλ. ευρώ (αποσβέσεις 251 χιλ. και τόκοι 506 χιλ. ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v