Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 19 Νοεμβρίου

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και στη συνέχεια τη μείωσή του για διαγραφή ζημιών, καθώς και την εκλογή μέλους του Δ.Σ. καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΧΑΕ στις 19/11.

ΕΧΑΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 19 Νοεμβρίου
Η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18.00, στην έδρα της στην Αθήνα (Λ. Αθηνών 110), προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση: α) των σχηματισθέντων με βάση το ν. 2238/1994 αφορολόγητων αποθεματικών σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4172/2013 και β) μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο», με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας.

- Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με σκοπό το συμψηφισμό ζημιών, με διαγραφή ζημιών από το λογαριασμό «Αποτελέσματα εις νέο», με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας.

- Ανακοίνωση εκλογής μέλους του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας για την λήψη αποφάσεως σε οποιοδήποτε θέμα της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της 19ης/11/2014, η γενική συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Α΄ επαναληπτική συνέλευση την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.00, στην έδρα της εταιρείας στην Αθήνα. Εάν και κατά την συνεδρίαση της ημερομηνίας αυτής δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτία για την λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της αρχικής ημερησίας διάταξης, θα συνέλθει εκ νέου σε Β΄ επαναληπτική συνέλευση την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.00, στην έδρα της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v