Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανανέωση συνεργασίας με την Super League Ελλάδας

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. ασφαλίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τους ποδοσφαιριστές της Super League Ελλάδας.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ανανέωση συνεργασίας με την Super League Ελλάδας

Η Super League Ελλάδας και η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. προχώρησαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε μια σημαντική συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο Διοικήσεις ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία, υπογράφοντας Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ζωής, Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ της Super League. Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.

Ταυτόχρονα, η Ευρωπαϊκή Πίστη, συνεχίζει να υποστηρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ως επίσημος υποστηρικτής του πρωταθλήματος της Super League και για την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Super League με την ανανέωση του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, μας τιμά ιδιαίτερα. Ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις των ΠΑΕ, είμαστε βέβαιοι ότι και τη νέα χρονιά η συνεργασία μας με τη Super League θα έχει αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο πάντα, τη στήριξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v