Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Sirecled Hellas με την Παπουτσάνης

Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά στην υλοποίηση εργασιών αντικατάστασης του συνόλου των φωτιστικών της μονάδας παραγωγής της Παπουτσάνης στους βιομηχανικούς χώρους έκτασης 11.500 m2

Συνεργασία της Sirecled Hellas με την Παπουτσάνης

Η Sirecled Hellas, σταθερά προσανατολισμένη στη διάδοση της τεχνολογίας LED, συνεργάζεται με την Παπουτσάνης ΑΒΕΕ συμβάλλοντας στην προώθηση της πράσινης ενέργειας, τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και τη βελτιστοποίηση εργασιακού περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους της Παπουτσάνης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά στην υλοποίηση εργασιών αντικατάστασης του συνόλου των φωτιστικών της μονάδας παραγωγής της Παπουτσάνης στους βιομηχανικούς χώρους έκτασης 11.500 m2

Σημείο αφετηρίας για τη συνεργασία των 2 εταιριών αποτέλεσε η αξιοποίηση τεχνολογίας αιχμής όπως είναι τα συστήματα φωτισμού LED που παράγει και διαθέτει η Sirecled, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας που αγγίζει το 50%, στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος αλλά και στην παροχή πιο ξεκούραστου φωτισμού στους χώρους εργασίας της Παπουτσάνης.

Ο κύριος Γιώργος Γκάτζαρος, Πρόεδρος της Παπουτσάνης δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με τη Sirecled, μια Ελληνική εταιρεία που ηγείται στο χώρο του φωτισμού LED, εντάσσεται στο στρατηγικό μας σχεδιασμό για την ανάπτυξη πράσινων δράσεων, προσφέρει εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας που αγγίζει το 50% και υποστηρίζει τις μελλοντικές μας επενδύσεις με έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη. Παράλληλα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα πιο ξεκούραστο εργασιακό περιβάλλον λόγω του άκρως εξελιγμένου φωτισμού που προσομοιάζει στο φυσικό. Ήδη έχουμε γίνει αποδέκτες θετικών σχολίων από το προσωπικό μας, το οποίο επιβεβαιώνει την επένδυση μας.»

Ο κ. Δ. Λέντσιος, Εκτελεστικός Προέδρος της SIRECLED Hellas S.A δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, το μεγαλύτερο παραγωγό σαπουνιού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και leader στα προϊόντα προσωπικής περιποίησης στην ελληνική Αγορά, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή μας πορεία. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τη πολυδιάστατη σημασία της νέας τεχνολογίας LED στη λειτουργία τους και εμπιστεύονται τη Sirecled για τη μετάβαση τους στη νέα εποχή.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v