Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«True Leader» αναδείχτηκε η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ

H εταιρία διακρίθηκε στο διαγωνισμό της ICAP για τις υψηλές αποδόσεις της και τη συνολική της πορεία κατά τη διάρκεια του 2013

«True Leader» αναδείχτηκε η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ

Ο ΤΙΤΑΝ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα για το 2013, καθώς μέσα σε δυσχερές κλίμα και με την κατασκευαστική δραστηριότητα να παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, η Εταιρία αύξησε την παραγωγή της και παρουσίασε βελτίωση στα αποτελέσματά της.

Ο θεσμός True Leaders, που διοργανώνεται από την ICAP Group για τέταρτη συνεχή χρονιά, αξιολογεί και αναγνωρίζει (χωρίς κατάταξη) Εταιρίες και Ομίλους σε όλους τους κλάδους της οικονομίας που πληρούν ταυτόχρονα τέσσερα (4) συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ βραβεύεται για δεύτερη φορά.

Όπως αναφέρει ο όμιλος σε σχετική ανακοίνωση, παραμένει προσηλωμένος στο όραμά του να είναι μία πολυπεριφερειακή τσιμεντοβιομηχανία που συνδυάζει την υγιή επιχειρηματικότητα με την αποδοτικότητα και ποιότητα σε όλους τους τομείς, σεβόμενος ταυτόχρονα τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. «Αναγνωρίσεις σαν και αυτήν ενδυναμώνουν το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας, ώστε να συνεχίσουμε το δρόμο της διαρκούς βελτίωσης», καταλήγει.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v