Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Metro: Βραβεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά ως «True Leader»

Η βράβευση βασίστηκε σε 4 μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια, με δημοσιευμένα αποτελέσματα από τους ισολογισμούς των εταιρειών για το οικονομικό έτος 2013, όπως κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, υψηλό rating πιστοληπτικής ικανότητας.

Metro: Βραβεύτηκε για 4η συνεχή χρονιά ως «True Leader»
Για τέταρτη συνεχή χρονιά η METRO Α.Ε.Β.Ε. βραβεύθηκε ως εταιρεία ηγέτιδα στο πλαίσιο του ετήσιου επιχειρηματικού θεσμού «True Leaders» που διοργανώνει η ICAP GROUP, η οποία εξέτασε 20.200 επιχειρήσεις και Ομίλους και βράβευσε συνολικά 53 εξ αυτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η νέα αυτή διάκριση της METRO Α.Ε.Β.Ε. είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης αναπτυξιακής της πορείας και των θετικών της αποτελεσμάτων, εν μέσω ενός ιδιαίτερα δύσκολου και απαιτητικού οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αναφέρει η εταιρία.

Η βράβευση βασίστηκε σε 4 μετρήσιμα και απολύτως αντικειμενικά κριτήρια, με δημοσιευμένα αποτελέσματα από τους ισολογισμούς των εταιρειών για το οικονομικό έτος 2013, όπως κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, υψηλό rating πιστοληπτικής ικανότητας και θέση της εταιρείας στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v