Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία SingularLogic και Select Software

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνεργασία των δύο εταιρειών σε τρεις κατευθύνσεις. Η πρώτη εγκατάσταση στο πλαίσιο του νέου deal είναι γεγονός και αφορά στο μεγαλύτερο Ελληνικό Όμιλο Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ,

Συνεργασία SingularLogic και Select Software
H SingularLogic και η Select Software ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με κοινό σκοπό να επενδύσουν στην ανάπτυξη σύγχρονων εφαρμογών λογισμικού, βασισμένων στην τεχνολογική πλατφόρμα Galaxy της SingularLogic και την πολυετή εμπειρία της Select Software στο χώρο της μηχανογράφησης επιχειρήσεων με ιδιαίτερες απαιτήσεις στην παρακολούθηση και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, η συμφωνία περιλαμβάνει τη συνεργασία των δύο εταιρειών σε τρεις κατευθύνσεις:

• Τον εμπλουτισμό της σουίτας εφαρμογών Galaxy με νέα εξειδικευμένη λειτουργικότητα, για την από απόσταση παρακολούθηση (remote monitoring) και έλεγχο (remote auditing) βάσει της ιδιαίτερης τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει η Select Software.
• Την άμεση μετάβαση του υπάρχοντος πελατολογίου, όπως και επιλεγμένων συνεργαζόμενων εταιρειών των πελατών της Select Software στη σύγχρονη τεχνολογία Galaxy, με τον πλέον ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.
• Την προώθηση της νέας λύσης στο δίκτυο συνεργατών της SingularLogic με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών-επιχειρήσεων με ανάλογες ανάγκες.

Ήδη, η πρώτη εγκατάσταση στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας είναι γεγονός και αφορά στο μεγαλύτερο Ελληνικό Όμιλο Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ, με 540 καταστήματα σε κάθε γωνιά της χώρας, που εξυπηρετούν εκατομμύρια καταναλωτές.

Η απόφαση του ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ, να επενδύσει στην τεχνολογία Galaxy βασίζεται στα μοναδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής, όπως το απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, οι απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και εξατομίκευσης που προσφέρει, η ευελιξία πρόσβασης από παντού (Desktop PC, laptop, tablet, smartphone), η πλούσια και αναλυτική πληροφόρηση με πλήθος έτοιμων στατιστικών αναφορών, η μοναδική εμπειρία χρήσης, η ταχύτητα και αξιοπιστία καθώς και η δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Select Software, που ενσωματώνεται στην νέα λύση, προσδίδει στον Όμιλο ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ώστε να ανταποκριθεί στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου λειτουργεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v