Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Groupama Ασφαλιστική: Ομαδικά συμβόλαια με SingularLogic και Intracom

Τα δυο νέα συμβόλαια καλύπτουν συνολικά πάνω από 10.000 άτομα με σημαντικές παροχές όπως ασφάλιση ζωής, ατύχημα, μόνιμη ολική ανικανότητα, νοσοκομειακή περίθαλψη, εξωνοσοκομειακή περίθαλψη και check up.

Groupama Ασφαλιστική: Ομαδικά συμβόλαια με SingularLogic και Intracom

Δύο μεγάλα ομαδικά συμβόλαια του κλάδου Ζωής και Υγείας προστέθηκαν πρόσφατα στο χαρτοφυλάκιο της Groupama Ασφαλιστικής.

Τα δύο αυτά συμβόλαια αφορούν στην εταιρία SINGULAR LOGIC και τον όμιλο Intracom αντίστοιχα, ενώ καλύπτουν συνολικά πάνω από 10.000 άτομα με σημαντικές παροχές όπως ασφάλιση ζωής, ατύχημα, μόνιμη ολική ανικανότητα, νοσοκομειακή περίθαλψη, εξωνοσοκομειακή περίθαλψη και check up.

Και στις δύο περιπτώσεις η ανάθεση έγινε κατόπιν έρευνας αγοράς, όπου εξετάστηκαν οι προτάσεις μεγάλων εταιριών της ελληνικής αγοράς.

'Όπως σχολιάζει ο Διευθυντής του κλάδου Ζωής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Κωνσταντίνος Πάντος: «Η τεχνογνωσία της Groupama στον κλάδο Ζωής και Υγείας, η υψηλή φερεγγυότητα της εταιρίας, αλλά και η ικανότητά της να προσαρμοστεί στις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών της, ιδιωτών ή επιχειρήσεων, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές παροχές στην καλύτερη δυνατή τιμή, είναι αυτά που έκριναν το αποτέλεσμα. Χάρη στην πρωτοβουλία των ιθυνόντων των δύο εταιριών, καλύπτονται απολύτως αξιόπιστα οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους».

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Bertrand Woirhaye, είπε σε δήλωσή του: «Οι δύο μεγάλες επιτυχίες αυτές δικαιώνουν πλήρως μια από τις στρατηγικές επιλογές της εταιρίας μας, που είχαμε ανακοινώσει πριν μερικά χρόνια - δηλαδή την ανάπτυξη των ομαδικών συμβολαίων, ειδικότερα εκείνων με σημαντικό αριθμό ασφαλισμένων – ενώ επιβραβεύουν τις προσπάθειες που καταβάλαμε για την επίτευξη του στόχου αυτού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v