Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Έγκριση Γ.Σ. για ομολογιακό έως 2 εκατ.

Τη σύναψη σύμβασης κοινού ομολογιακού δανείου έως το ποσό των 2 εκατ. ευρώ με την Eurobank, με εξασφαλίσεις εκ μέρους των μετόχων Ευστράτιου Ανδρεάδη και Αναστασίας Ανδρεάδου, ενέκρινε η έκτακτη Γ.Σ. της AS Company στις 31/10/2014.

AS Company: Έγκριση Γ.Σ. για ομολογιακό έως 2 εκατ.
Η AS Company γνωστοποιεί ότι η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2014 και στην οποία παραστάθηκαν τέσσερις μέτοχοι που κατέχουν 17.566.976 μετοχές, ήτοι ποσοστό 66,92% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ενέκρινε τη σύναψη σύμβασης κοινού ομολογιακού δανείου.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης κοινού ομολογιακού δανείου μεταξύ της εταιρίας και της τράπεζας Eurobank κατ' άρθρο 6 του Ν. 3156/2003, μέχρι του ποσού των 2 εκατ. ευρώ, χωρίς εμπράγματες εξασφαλίσεις επί των ακινήτων της εταιρίας, καθώς και τη χορήγηση στην τράπεζα των ζητούμενων με τη σύμβαση αυτή εξασφαλίσεων εκ μέρους των μετόχων της κ. Ευστρατίου Ανδρεάδη και κ. Αναστασίας Ανδρεάδου.

Επιπλέον, η Γ.Σ. αποφάσισε την παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Ευστράτιο Ανδρεάδη, να διαπραγματευτεί τους επιμέρους όρους, προκειμένου να καταρτιστεί η σύμβαση του ανωτέρω κοινού ομολογιακού δανείου, καθώς και να προβεί στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης και κάθε άλλου εγγράφου που θα απαιτηθεί, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύναψης αυτού.

Στο πλαίσιο της ως άνω εντολής, το Δ.Σ., εφόσον κριθεί αναγκαίο, μπορεί με απόφασή του να εξουσιοδοτεί ειδικώς και για συγκεκριμένες πράξεις, και άλλα πρόσωπα, μέλη του ή μη, ώστε να διεκπεραιωθεί με επιτυχία και ταχύτητα η όλη διαδικασία σύναψης του ομολογιακού δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v