ΜΕΛΙΣΣΑ: Βραβεύτηκε από την ICAP ως True Leader στα ζυμαρικά

Στρατηγικός στόχος της ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ είναι πάντα η 1η θέση στην Ελληνική αγορά, καθώς και η ατέρμονη ανάπτυξη των εξαγωγών της.

ΜΕΛΙΣΣΑ: Βραβεύτηκε από την ICAP ως True Leader στα ζυμαρικά

Η Ελληνική εταιρία ζυμαρικών ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ, αναδείχθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου από την ICAP, ως ο TRUE LEADER στην κατηγορία των ζυμαρικών για την Ελληνική αγορά, σύμφωνα με σχετική ανακοινωση.

Η ICAP Group για 4η συνεχή χρονιά απένειμε τα βραβεία TRUE LEADERS στις Εταιρείες και τους Ομίλους εκείνους, που πληρούν ταυτόχρονα συγκεκριμένα, αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια (όπως είναι το θετικό EBITDA, η αύξηση του αριθμού εργαζομένων, το ICAP score και η κορυφαία θέση στον κλάδο που δραστηριοποιούνται), σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις το 2013.

Η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ γεννήθηκε το 1947, από τον Αλέξανδρο Κίκιζα.  Σήμερα, 7 δεκαετίες και 3 γενιές αργότερα, διαθέτει στη Λάρισα τη μεγαλύτερη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής ζυμαρικών της Ανατολικής Ευρώπης, με δυναμικότητα πάνω από 90.000 τόνους ετησίως.

Η έντονα αναπτυσσόμενη εξαγωγική δραστηριότητα, έχει πλέον οδηγήσει τα ζυμαρικά της να βρίσκονται στις αγορές περισσότερων από 35 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο portfolio της ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ ανήκουν οι μάρκες ζυμαρικών Melissa, Stella, Primo Gusto, Αβέζ, Βλάχα, Deveta & η νέα premium μάρκα ζυμαρικών Χρυσή Επιλογή (σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης).

Στρατηγικός στόχος της ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ είναι πάντα η 1η θέση στην Ελληνική αγορά, καθώς και η ατέρμονη ανάπτυξη των εξαγωγών της, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v