Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προσφορά της Coral Gas σε συνεργασία με De’Longhi

οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια θερμάστρα υγραερίου De'Longhi στη μοναδική τιμή των €159! Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται δώρο ο ρυθμιστής αλλά και η ποσότητα υγραερίου με την προμήθεια μιας νέας φιάλης GoGas.

Νέα προσφορά της Coral Gas σε συνεργασία με De’Longhi
Από σήμερα και μέχρι και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, κάθε καταναλωτής που επισκέπτεται ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων Shell και AVIN, θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί από την προσφορά της Coral Gas σε συνεργασία με τη De'Longhi, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια θερμάστρα υγραερίου De'Longhi στη μοναδική τιμή των €159! Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται δώρο ο ρυθμιστής αλλά και η ποσότητα υγραερίου με την προμήθεια μιας νέας φιάλης GoGas, συνολικής αξίας 24,90€. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η επιστρεφόμενη αξία εγγύησης της φιάλης 29€.

Η θερμάστρα υγραερίου De'Longhi είναι η ιδανική λύση για γρήγορη και οικονομική θέρμανση χώρων. Συνδυάζει αρμονικά την υψηλή απόδοση του υγραερίου με την απόλυτα ασφαλή λειτουργία, χάρη στο διπλό σύστημα ασφάλειας που διαθέτει. Η ισχύς της είναι 4200W, διαθέτει 3 ρυθμίσεις θέρμανσης και οι διαστάσεις της είναι (ΠxΒxΥ) 43x48,3x78cm.

Η φιάλη υγραερίου GoGas συνδέεται με όλες τις συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης. Είναι πολύ ελαφριά και συνεπώς εξαιρετικά εύχρηστη, διαθέτει ειδική βαλβίδα που κάνει τη σύνδεση της ιδιαίτερα απλή και προσφέρει στον καταναλωτή σύστημα τριπλής ασφάλειας σε σχέση με τις συνηθισμένες κλασικές μεταλλικές φιάλες.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα σημεία διάθεσης της προσφοράς είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα coralgas.gr ή στην τηλεφωνική γραμμή 8001190600.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v