Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ορίζων Ασφαλιστική: Νέο ξεκίνημα στους κλάδους ζωής και υγείας

Η ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εξασφάλιση της υγείας, αποφάσισε να ξεκινήσει στον Κλάδο Ζωής, σε συνεργασία με την New Health System, με τέσσερα προϊόντα πρωτοβάθμιας περίθαλψης

Ορίζων Ασφαλιστική: Νέο ξεκίνημα στους κλάδους ζωής και υγείας

Με τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα στις Ατομικές Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

O συγκεκριμένος κλάδος, παρά το γεγονός ότι έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, από την μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών θα γνωρίσει καλύτερες μέρες, δεδομένου ότι η κρατική παρέμβαση στις παροχές υγείας συνεχώς μειώνεται, ενώ παράλληλα οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών συνεχώς αυξάνονται.

Η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εξασφάλιση της υγείας, αποφάσισε να ξεκινήσει στον Κλάδο Ζωής, σε συνεργασία με την New Health System, με τέσσερα προϊόντα πρωτοβάθμιας περίθαλψης : «Υγείας Μέτρον», «Μέτρον Ιατρικό», «Μέτρον Ιατρικό Θεσσαλονίκης» & «Μέτρον Ιατρικό Κρήτης» και συνδυαστικά θα παρέχει προϊόντα προστασίας, όπως Απλή Ασφάλιση Θανάτου, Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (Μ.Ο.Α) από ατύχημα ή ασθένεια και Προσωπικό Ατύχημα.

Αναφερόμενος στα νέα προγράμματα Ζωής & Υγείας ο Υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της εταιρίας Κος. Χρήστος Αχής δήλωσε : 'Στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι να τοποθετηθεί με σταθερότητα απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας με προϊόντα που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και οικονομικά προσιτά. Στο άμεσο μέλλον προσανατολιζόμαστε να συμπληρώσουμε την γκάμα των προϊόντων υγείας με προγράμματα δευτεροβάθμιας περίθαλψης, έτσι ώστε να καλύψουμε ολοκληρωμένα τις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Όλες αυτές οι κινήσεις, πιστεύουμε πως αποδεικνύουν την σοβαρότητα με την οποία η εταιρία επαναδραστηριοποιείται στον Κλάδο Ζωής & Υγείας και σε συνδυασμό με την παραδοσιακά υψηλή τεχνογνωσία μας στους γενικούς κλάδους που αποτελούν, από ιδρύσεως, τον πυρήνα της δραστηριότητας μας, θα στηρίξουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό μας για τα προσεχή χρόνια.'

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v