Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Louis Cruises: Εβγαλε... λαγό στις ελληνικές θάλασσες

Tο 2015 η εταιρία θα λειτουργεί με τρία πλοία, μετά την προσθήκη του Celestyal Odyssey, ενώ θα προσθέσει στο πρόγραμμά της επιλεγμένες κρουαζιέρες στα Ιόνια νησιά και στην Αδριατική, καθώς και μια θεματική κρουαζιέρα η οποία θα ακολουθεί την πολιτιστική διαδρομή στα βήματα του Αποστόλου Παύλου.

Louis Cruises: Εβγαλε... λαγό στις ελληνικές θάλασσες
Την επίσημη έναρξη δραστηριότητας της εταιρίας Louis Cruises σε όλον τον κόσμο με τη νέα εμπορική της ονομασία Celestyal Cruises παρουσίασε πριν από λίγο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κυριάκος Αναστασιάδης.

Η εταιρία παρουσίασε ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα θετικά απολογιστικά της στοιχεία για τη φετινή τουριστική περίοδο, αλλά και τον σχεδιασμό της για το 2015.

Όπως ανακοινώθηκε, το 2014 η Louis Cruises έφτασε τους 117.900 επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 28% σε σχέση με το 2013. Ταυτόχρονα, κατέγραψε αύξηση εσόδων 32%. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 2014 η εταιρία πρόσθεσε επτά νέους ελληνικούς προορισμούς και δυο τουρκικούς στο πρόγραμμα των κρουαζιεροπλοίων της.

Μιλώντας εκ μέρους της εταιρίας ο κ. Πυθαγόρας Νάγος προανήγγειλε την ίδια στιγμή πως το 2015 η εταιρία θα λειτουργεί με τρία πλοία, μετά την προσθήκη του Celestyal Odyssey, ενός πλοίου ναυπήγησης 2002, δυναμικότητας 418 καμπίνων.

Το στέλεχος της Louis σημείωσε επιπλέον πως το 2015 η εταιρία θα προσθέσει στο πρόγραμμα των πλοίων της τρεις εβδομάδες στις οποίες θα πραγματοποιούνται επιλεγμένες κρουαζιέρες στα Ιόνια νησιά και στην Αδριατική, καθώς και μια θεματική κρουαζιέρα με έμφαση στον θρησκευτικό τουρισμό, η οποία θα ακολουθεί την πολιτιστική διαδρομή στα βήματα του Αποστόλου Παύλου.

Θετικά είναι τα μηνύματα και για το 2015, σύμφωνα με τον κ. Νάγο, καθώς η εταιρία καταγράφει ήδη αύξηση της τάξης του 25% στις κρατήσεις των group από το εξωτερικό.

Αναφερόμενος στις προοπτικές ανάπτυξης της κρουαζίερας στη χώρα μας ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κ. Αναστασιάδης, επεσήμανε πως χρειάζεται να υπάρξει ολοκληρωμένο κυβερνητικό σχέδιο για την ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών, ενώ ζήτησε να υπάρχει σταθερό θεσμικό και φορολογικό πλαίσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v