Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακρίσεις για Interamerican στα Social Media Awards 2014

Η Interamerican διακρίθηκε κατακτώντας για τα δύο brands Interamerican και Anytime βραβεία για την αποτελεσματικότερη χρήση των Social Media στον ασφαλιστικό κλάδο.

Διακρίσεις για Interamerican στα Social Media Awards 2014

Η μεγαλύτερη εκδήλωση για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τα Social Media Awards 2014, που διοργάνωσε πρόσφατα για δεύτερη χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, είχε βραβεία για την Interamerican και την Anytime.

Με τον νέο θεσμό αξιολογούνται, αναδεικνύονται και επιβραβεύονται οι πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες στα social media των brands και των agencies που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η Interamerican διακρίθηκε κατακτώντας για τα δύο brands Interamerican και Anytime βραβεία για την αποτελεσματικότερη χρήση των Social Media στον ασφαλιστικό κλάδο. Συγκεκριμένα στην κατηγορία "Best Use of Social Media/Insurance" η εταιρεία βραβεύτηκε με:

1. GOLD διάκριση για την παρουσία του brand Αnytime σε συνεργασία με το Digital Agency Solid Digital και

2. SILVER διάκριση για την παρουσία του brand INTERAMERICAN σε συνεργασία με το Digital Agency XPLAIN.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, με 420 υποψηφιότητες σε 11 μεγάλες κατηγορίες και 67 υποκατηγορίες. Οι εν λόγω διακρίσεις για την Interamerican υπογραμμίζουν την επιτυχημένη online παρουσία της στον δυναμικά αναπτυσσόμενο χώρο των Social Media και ενισχύουν ακόμη περισσότερο το εταιρικό όραμα για την υιοθέτηση συγχρόνων τεχνολογικών μέσων με σκοπό η εταιρεία να είναι άκρως ανταγωνιστική και να παραμένει πάντα για τους πελάτες και το κοινό της μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή στη νέα ψηφιακή εποχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v