Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Public: Ανοίγει δυο νέα καταστήματα στην Κύπρο

Στα επόμενα σχέδια των Public, περιλαμβάνεται επέκταση του δικτύου των καταστημάτων με την λειτουργία νέου καταστήματος στο νέο εμπορικό κέντρο στη Λακατάμια ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση κατάλληλου χώρου και στην Λάρνακα

Public: Ανοίγει δυο νέα καταστήματα στην Κύπρο
Τους επόμενους στόχους των καταστημάτων Public στην κυπριακή αγορά σκιαγράφησε μέσα από δηλώσεις του στο InBusinesssNews o Δημήτρης Τσανακαλιώτης ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Country Manager στο νησί τον περασμένο Ιούλιο.

Ο κ. Τσανακαλιώτης ξεκαθάρισε πως κύριος στόχος της εταιρείας για το 2014 είναι η βελτίωση της κερδοφορίας και η διατήρηση των μεριδίων της στην τοπική αγορά. «Στο τέλος του περασμένου έτους προστέθηκε το 3ο κατάστημα μας στο King's Avenue Mall του οποία η πορεία κρίνεται ιδιαίτερα θετική με καλύτερα αποτελέσματα από τις αρχικές προβλέψεις μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το κατάστημα μας αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του Mall και τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε καθημερινά για την εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση.»

Στα επόμενα σχέδια των Public, περιλαμβάνεται επέκταση του δικτύου των καταστημάτων με την λειτουργία νέου καταστήματος στο νέο εμπορικό κέντρο στη Λακατάμια ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση κατάλληλου χώρου και στην Λάρνακα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v