Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Grivalia: Σε συζητήσεις με τη Σκλαβενίτης

Τις συζητήσεις με τον όμιλο Σκλαβενίτη για την απόκτηση ακινήτων επιβεβαιώνει η Grivalia Properties σε ανακοίνωσή της. Δεν συζητά με την Makro Cash & Carry, τονίζει.

Grivalia: Σε συζητήσεις με τη Σκλαβενίτης

Η Grivalia βρίσκεται σε συζητήσεις με τον όμιλο Σκλαβενίτη καθώς και με άλλους Ελληνικούς και διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους για την απόκτηση ακινήτων, τονίζει η εισηγμένη, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του Euro2day.gr/.

Η εισηγμένη, στην ανακοίνωσή της, σημειώνει: "Η GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει σε συνέχεια ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων τα οποία έλαβαν χώρα τις τελευταίες δύο ημέρες ότι δεν έχει διεξάγει συζητήσεις με τη «Makro Cash & Carry» ή τη μητρική της με σκοπό την απόκτηση χαρτοφυλακίου ακινήτων της.

Η Εταιρεία στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος και σε συνέχεια της πρόσφατης Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον όμιλο Σκλαβενίτη καθώς και με άλλους Ελληνικούς και διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους για την απόκτηση ακινήτων.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση επίτευξης τελικής και οριστικής συμφωνίας, η Εταιρεία θα προβεί ως οφείλει στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό βάσει της ισχύουσας χρηματιστηριακής νομοθεσίας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v