Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα «Υιοθέτηση Αθλητών» από την Εθνική Τράπεζα

Τη στήριξη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας αποφάσισε η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθέτηση Αθλητών» για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Πρόγραμμα «Υιοθέτηση Αθλητών» από την Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για στήριξη του προγράμματος «Υιοθέτηση Αθλητών» για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία (Ρίο), αποφάσισε τη στήριξη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, υποστηρίζονται από την Κωπηλασία τα πληρώματα του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Γυναικών, του Διπλού Σκιφ Ελαφρών Βαρών Ανδρών και της Τετρακώπου Ανδρών που απαρτίζουν οι αθλητές: Κατερίνα Νικολαϊδου, Γιώργος Κόνσολας, Λευτέρης Κόνσολας, Σπύρος Γιάνναρος, Παναγιώτης Μαγδανής, Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η χορηγία προς την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία αφορά στο Αγώνισμα Ασκήσεων Εδάφους και στον αθλητή Ελευθέριο Κοσμίδη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v