Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nίκας: Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της πρότασης Θεοδωρόπουλου

Σε νέα ανακοίνωση η Νίκας υπογραμμίζει πως δεν γνωρίζει ποιες είναι οι πιστώτριες τράπεζες που έχουν λάβει πρόταση από τον Σπ. Θεοδωρόπουλο.

Nίκας: Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της πρότασης Θεοδωρόπουλου

Η από 21-11-2014 επιστολή – απάντηση προς τη Διεύθυνσή σας δεν ήταν σε συνεννόηση με τον βασικό μας μέτοχο, την Global Finance, αναφέρει η Νίκας σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Οπως αναφέρει η εισηγμένη "δεν γνωρίζουμε ποιες είναι οι πιστώτριες τράπεζες που έχουν λάβει πρόταση από τον κ. Θεοδωρόπουλο. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας μας είναι η Eurobank και η Αlpha, εκτιμούμε ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος υπέβαλε την πρότασή του είτε και στις δύο πιστώτριες τράπεζες είτε σε μία εξ'αυτών.

Σύμφωνα με την Νίκας "δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της πρότασης του κ. Θεοδωρόπουλου, δεν γνωρίζουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η οποία θα μπορούσε να είναι σημαντική για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Δεσμευόμαστε όμως να σας γνωστοποιήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν περιέλθει σε γνώση μας σε σχέση με το παραπάνω θέμα και θα είναι σημαντική για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v