Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΙΧΘ: Έφεση για την απόρριψη της συμφωνίας εξυγίανσης

Έφεση κατά της απόρριψης από το πρωτοδικείο του σχεδίου εξυγίανσης κατέθεσε η Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες. Αίτημα για προσωρινή διαταγή αναστολής των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης. Στις 30 Απριλίου η δικάσιμος.

ΕΛΙΧΘ: Έφεση για την απόρριψη της συμφωνίας εξυγίανσης
Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ανακοίνωσε ότι την 25.11.2014 κατέθεσε έφεση ενώπιον του Εφετείου Αθηνών και κατά της υπ' αριθμ. 1078/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία δεν έγινε δεκτή η αίτησή της για την άμεση επικύρωση συμφωνίας εξυγίανσης κατ' άρθρο 106β Ν. 3588/2007 .

Δικάσιμος της εν λόγω έφεσης ορίστηκε η 30.4.2015.

Παράλληλα, με την κατάθεση της έφεσης, η εταιρεία αιτήθηκε την λήψη προσωρινής διαταγής για την αναστολή των μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της περιουσίας της εταιρείας και των εγγυητών αυτής, η οποία συζητήθηκε την 27.11.2014 και δεν έγινε δεκτή.

Στα πλαίσια αυτά, η Διοίκηση της εταιρείας, με αποκλειστικό μέλημά της την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της και την διασφάλιση των πλέον των 330 θέσεων εργασίας του προσωπικού της, βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές και τους λοιπούς πιστωτές της, ώστε να καταστεί εφικτή η συνέχιση της λειτουργίας της μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της ως άνω αίτησής της.

Το επενδυτικό κοινό θα ενημερώνεται άμεσα για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v