Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 21,5% στην IMPACT η Quest Συμμετοχών

Στην απόκτηση ποσοστού 21,5% της εταιρίας Information Systems IMPACT προχώρησε η Quest Συμμετοχών

Με 21,5% στην IMPACT η Quest Συμμετοχών
Η Information Systems IMPACT ανακοινώνει τη συμμετοχή της Quest Συμμετοχών στο μετοχικό της σχήμα, με ποσοστό 21,5%.

Όπως αναφέρει η εταιρία, με τη στήριξη του νέου μετόχου, η IMPACT μπαίνει σε μια νέα, δυναμική εποχή, με δυνατότητες μεγαλύτερης ευελιξίας και ανάπτυξης, μένοντας συνεπής στο όραμά της που είναι να αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με την εταιρία, μεταξύ άλλων, στρατηγικοί άξονες της νέας εποχής είναι η ενίσχυση της θέσης της IMPACT στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και σαφώς οι καινοτομίες, που αποτελούν εξάλλου τα βασικά στοιχεία που βοήθησαν την εταιρία να είναι ηγέτιδα στο χώρο της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IMPACT, κ. Iωάννης Τερψίδης, δήλωσε σχετικά: «Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και αποτελεί επιβεβαίωση εμπιστοσύνης στις θετικές προοπτικές της IMPACT. Για την εταιρία μας ξεκινά μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία. Στηριζόμενοι στη μακρόχρονη εμπειρία μας, την τεχνογνωσία μας, τη γνώση της αγοράς και διαθέτοντας την ευελιξία που απαιτείται, προσβλέπουμε με πολλή αισιοδοξία στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Quest Συμμετοχών κ. Παντελής Τζωρτζάκης, δήλωσε: «Η ένταξη καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων στο χαρτοφυλάκιο που προσφέρουμε ως Όμιλος στην αγορά της πληροφορικής και της τεχνολογίας γενικότερα, είναι στρατηγική επιδίωξή μας. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επένδυσή μας στην IMPACΤ, σε μια εταιρία που δραστηριοποιείται σε έναν τομέα που αναπτύσσεται ραγδαία και που η μέχρι σήμερα πορεία της δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές προοπτικές και προσδοκίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v