Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία RBS και Εθνικής για την υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot

Η RBS, σε συνεργασία µε την Εθνική Τράπεζα διαμόρφωσε µια σειρά εξελιγµένων Συστηµάτων Ταμείου, τα οποία συνδεόµενα µε τα συστήµατα της Εθνικής Τράπεζας, προσφέρουν προς τους καταναλωτές, όλες τις δυνατότητες της υπηρεσίας «i-bank Simple Pay Spot».

Συνεργασία RBS και Εθνικής για την υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot

Η Εθνική Τράπεζα δηµιούργησε τη νέα υπηρεσία «i-bank Simple Pay Spot», µέσω της οποίας οι καταναλωτές µπορούν να εξοφλούν σε επιλεγµένα καταστήµατα λιανικής σε όλη την Ελλάδα, τους λογαριασµούς τους όπως εκείνους της ΔΕΗ της ΕΥΔΑΠ, ή της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας κ.λπ., καθώς και να προµηθεύονται άυλα προϊόντα, όπως χρόνο καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Η εκτέλεση των συναλλαγών γίνεται µε την καταβολή µετρητών, όπου η αντίστοιχη χρέωση γίνεται σε ειδικό λογαριασµό που θα τηρεί το κατάστηµα λιανικής στην Εθνική Τράπεζα ή µε τη χρήση της τραπεζικής κάρτας του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, το κατάστηµα λειτουργεί παράλληλα και ως «Σηµείο Πληρωµής» του δικτύου «i-bank Simple Pay Spot».

Παράλληλα η RBS, σε στενή συνεργασία µε την Εθνική Τράπεζα διαμόρφωσε µια σειρά εξελιγµένων Συστηµάτων Ταµείου (κατασκευασµένων από την MAT Technology Α.Ε.), τα οποία συνδεόµενα µε ασφαλή τρόπο µε τα συστήµατα της Εθνικής Τράπεζας, προσφέρουν προς τους καταναλωτές, όλες τις πιο πάνω δυνατότητες της υπηρεσίας «i-bank Simple Pay Spot», στα επιλεγµένα καταστήµατα λιανικής.

Στη βάση των πιο πάνω είναι σε γοργή ανάπτυξη ένα δίκτυο καταστημάτων λιανικής σε όλη την Ελλάδα που με τον κατάλληλο εξοπλισμό το κάθε ένα εξ αυτών πέραν της συνήθους δραστηριότητας καθίσταται και "Σημείο Πληρωμής"

Ως Σηµείο Πληρωµής του δικτύου «i-bank Simple Pay Spot» χαρακτηρίζεται κάθε κατάστηµα λιανικής που µετά από αξιολογηµένη αίτησή του, έχει προµηθευτεί και λειτουργεί το κατάλληλο ως άνω σύστηµα ταµείου της RBS και ακολουθώντας µια τυπική και γρήγορη διαδικασία ενσωµάτωσης, επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην νέα και πολλά υποσχόµενη κατεύθυνση των ηλεκτρονικά παρεχόµενων υπηρεσιών. Για κάθε συναλλαγή πληρωµής λογαριασµού που διεκπεραιώνει, το κατάστηµα θα εισπράττει από τον πελάτη αµοιβή, το χρηµατικό ύψος της οποίας είναι ορισµένο και παραµένει σταθερό για κάθε κατηγορία συναλλαγών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v