Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ING Ελλάδος: Διάκριση στα Environmental Awards 2015

Η βράβευση ήρθε ως αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της ING για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της λειτουργίας της εταιρίας.

ING Ελλάδος: Διάκριση στα Environmental Awards 2015
Η ΙΝG Ελλάδος, ολοκληρώνοντας μία χρονιά σημαντικών διακρίσεων, βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Environmental Awards 2015, στην κατηγορία «Βιοκλιματική Αναβάθμιση Κτιρίων». Η βράβευση ήρθε ως αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της ING για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της λειτουργίας της εταιρίας.

Η σημαντική αυτή διάκριση της ING στηρίζεται σε μία σειρά ενεργειών βασισμένες στο τρίπτυχο «Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση, Εξοικονόμηση ενέργειας», που εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα», βασικός πυλώνας του οποίου είναι η προστασία του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2013 έως και σήμερα η ING Ελλάδος:

• Μείωσε κατά 20% την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για το κτίριο των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας και 45% για τα Γραφεία Πωλήσεων της Αττικής, αντικαθιστώντας τους συμβατικούς λαμπτήρες με λαμπτήρες LED.
• Εξοικονόμησε 10.000lt πετρελαίου ετησίως, καθώς αντικατέστησε το πετρέλαιο θέρμανσης με φυσικό αέριο στο κτίριο των Κεντρικών Γραφείων.
• Ανακύκλωσε 706 κιλά λαμπτήρων.
• Τοποθέτησε κεντρικό σταθμό ανακύκλωσης αλουμινίου, πλαστικού, χαρτιού, μπαταριών καθώς και περιφερειακούς κάδους ανακύκλωσης χαρτιού, πλαστικού και καπακιών στο κτίριο των Κεντρικών Γραφείων, συγκεντρώνοντας 13 τόνους ανακυκλώσιμων υλικών.

Ο διαγωνισμός των Environmental Awards 2015 βραβεύει επιχειρήσεις που έχουν υλοποιήσει έργα ανακαίνισης ή εκσυγχρονισμού κτιρίων, με άξονα την βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης, την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση των λειτουργικών εξόδων, την βελτίωση των υποδομών, τη διακυβέρνηση και την αειφορία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v