Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Neurosoft με την Sberbank Serbia

Το Proxima+ της Neurosoft επιλέχθηκε από την Sberbank Serbia έπειτα από διεθνή διαγωνισμό και μετά από εκτενή αξιολόγηση διαφόρων εξειδικευμένων λύσεων λογισμικού διεθνούς επιπέδου.

Συνεργασία της Neurosoft με την Sberbank Serbia
Τη συνεργασία της με την Sberbank Srbija a.d., στην οποία θα παρέχει το δεύτερης γενιάς λογισμικό της για την πρακτορεία επιχειρηματικών απαιτήσεων (end to end factoring software solution) Proxima+, ανακοίνωσε η Neurosoft.

Η τράπεζα Sberbank Srbija a.d. προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα σε ιδιώτες, σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ είναι μέλος της Sberbank Europe AG η οποία διαχειρίζεται ένα δίκτυο εννέα τραπεζών σε οχτώ χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός από τα πιο κερδοφόρα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου στη Ρωσία με παράδοση 170 χρόνων στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων βασισμένων στην υπεροχή και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Δεδομένου του στόχου της να ανταποκριθεί με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών της και να χτίσει μια μακροχρόνια σχέση μαζί τους παγκοσμίως, η Sberbank Serbia εισήγαγε το νέο προϊόν «Factoring» το 2014.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρακτορεία επιχειρηματικών απαιτήσεων (factoring) συμπληρώνει την υπάρχουσα γκάμα των προϊόντων της τράπεζας. Η χρήση του λογισμικού factoring Proxima+, σε συνδυασμό με την ομάδα των ειδικών της εταιρίας Neurosoft, συντελούν στη δημιουργία μιας υπηρεσίας factoring υψηλού επαγγελματικού επιπέδου, γεγονός που θα ωφελήσει τόσο την ίδια την Sberbank Serbia όσο και τους πελάτες της.

Το Proxima+ επιλέχθηκε από την Sberbank Serbia έπειτα από διεθνή διαγωνισμό (Request for Proposal – RFP) και μετά από εκτενή αξιολόγηση διαφόρων εξειδικευμένων λύσεων λογισμικού διεθνούς επιπέδου. Έχοντας ενσωματώσει όλα τα εργαλεία και την ευελιξία που απαιτούνται για τις νέες σύγχρονες επιχειρήσεις factoring, το σύστημα είναι προσαρμοσμένο ώστε να ανταποκρίνεται στην εγχώρια νομοθεσία αλλά και στις εκάστοτε απαιτήσεις, όντας αυτοματοποιημένο και διασφαλίζοντας την επικοινωνία με το τραπεζικό σύστημα μέσω πολλαπλών διεπαφών (interfaces).

Σημειώνεται ότι το Proxima+ χρησιμοποιείται ήδη στην Ευρώπη και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ περιλαμβάνει πολυεθνικές εγκαταστάσεις, επιτυχή μεταφορά δεδομένων και επικοινωνία με συστήματα τρίτων. Για καινούριους πράκτορες επιχειρηματικών απαιτήσεων το Proxima+ είναι ένα πρόγραμμα «σύνδεσης και άμεσης λειτουργίας» (plug and play) που επιταχύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα, ενώ προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές προσβασιμότητας και οικονομικά οφέλη σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανεξαρτήτως μεγέθους όταν χρησιμοποιηθεί ως Software-as-a-service – SAAS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v