Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περιβαλλοντική διάκριση για τη Lamda Hellix

Βραβείο στην κατηγορία «Green ICT - Data Center» απέσπασε στα Environmental Awards 2015 η Lamda Hellix την εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών, τεχνολογίας και προτύπων πιστοποίησης για την αποδοτική διαχείριση της ενέργειας.

Περιβαλλοντική διάκριση για τη Lamda Hellix

H Lamda Hellix βραβεύθηκε στα Environmental Awards 2015, στην κατηγορία «Green ICT - Data Center». Το βραβείο της κατηγορίας αναγνωρίζει τη διακεκριμένη εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών, σύγχρονης τεχνολογίας και προτύπων πιστοποίησης για την αποδοτική διαχείριση της ενέργειας, αλλά και επιτυχημένες πρακτικές επικοινωνίας για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την αειφορία.

Στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, πρόεδροι και μέλη σχετικών φορέων και Συνδέσμων, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εκπρόσωποι του Τύπου.

Το βραβείο παρέλαβε o Χρήστος Γαλάνης, Key Accounts & e-Business Sales Manager της Lamda Hellix, ο οποίος μετά τη βράβευση δήλωσε: «Η υπεύθυνη κατανάλωση ενέργειας στο data center είναι προαπαιτούμενο για τη βιωσιμότητα, τόσο του πλανήτη όσο και των επιχειρήσεων. Δεν είναι θέμα που παίρνουμε αψήφιστα - αντίθετα, είναι αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας και έχουμε ενσωματώσει δράσεις σε κάθε πτυχή και διαδικασία της Lamda Hellix. Παρακολουθούμε στενά τους σχετικούς δείκτες με σύγχρονα εργαλεία, ώστε να διασφαλίζουμε τη συμβατότητα των λειτουργιών μας με τα πλέον αυστηρά διεθνή standards. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας που διακρίθηκε εκ νέου για την περιβαλλοντική μας πολιτική. Θα συνεχίσουμε να ενσωματώνουμε καινοτόμες πρακτικές που συμβάλλουν στην αειφορία και την επιτυχία των πελατών μας».

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η Lamda Hellix έχει τιμηθεί με περισσότερα από 14 τοπικά και διεθνή βραβεία. Ενδεικτικά αναφέρονται τα Best European Green Initiative Award-2010, Improved Data Center Energy Efficiency European Award-2012 και Energy Mastering-Green Data Center Award-2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v