Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς ο ΟΤΕ «απελευθερώνει» το WiFi των συνδρομητών του

Τι είναι η υπηρεσία ΟΤΕ Μy WiFi. Πώς ο χρήστης εξασφαλίζει κάλυψη σε 150.000 ενεργά σημεία σε όλη την Ελλάδα και συνολικά 13 εκατομμύρια σημεία σε 15 χώρες.

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω WiFi και έξω από το σπίτι δίνει ο ΟΤΕ αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play με την υπηρεσία OΤΕ Μy WiFi.

Η υπηρεσία OTE My WiFi, σε συνεργασία με την εταιρεία Fon, το μεγαλύτερο WiFi δίκτυο στον κόσμο, επιτρέπει αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play, να συμμετέχουν σε ένα κοινόχρηστο ασύρματο δίκτυο WiFi, φτιαγμένο από τους ίδιους. Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα, όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, για δωρεάν και ασφαλή WiFi πρόσβαση στο Internet.

Η νέα αυτή υπηρεσία παρέχει εκτεταμένη WiFi κάλυψη, καθώς ήδη η κοινότητα των χρηστών του OTE My WiFi περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 ενεργά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή οι συνδρομητές OΤΕ Double Play που ενεργοποιούν την υπηρεσία γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας αποκτώντας δωρεάν πρόσβαση στο internet μέσω WiFi, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Η υπηρεσία έχει ήδη παρουσία σε 15 χώρες (όπως Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Βέλγιο, Ολλανδία κ.ά.), απαριθμώντας περισσότερα από 13 εκατομμύρια σημεία (wifi FonSpots) παγκοσμίως. Επίσης, προσφέρει ασφάλεια, καθώς κάθε συνδεδεμένος χρήστης σε Μy WiFi Spot έχει διακριτή σύνδεση, σε αντίθεση με τα περισσότερα ελεύθερα WiFi δίκτυα, αλλά και ποιότητα στη σύνδεση, καθώς οι συνδεδεμένοι χρήστες απολαμβάνουν απεριόριστο Internet, χωρίς το δίκτυο να υπερφορτώνεται.

Στο OTE My WiFi μπορεί κανείς να συνδεθεί μέσω ασύρματων συσκευών, όπως Smartphone, tablet ή laptop.

H υπηρεσία OTE My WiFi είναι ενσωματωμένη στον εξοπλισμό που συνοδεύει τις νέες συνδέσεις OΤΕ Double Play, ώστε να μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει άμεσα. Αρκεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα otemywifi.gr όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες και να ενεργοποιήσει την υπηρεσία. Επίσης, κατεβάζοντας την εφαρμογή “ΟΤΕ Fon” στο κινητό τους, οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν εύκολα να βρίσκουν τα WiFi FonSpots και να συνδέονται σε αυτά. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android και σε iOs κινητά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v