Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

WinnersFund: Δεν εντάσσεται στην πλατφόρμα η επένδυση της Algae Farms

Το επενδυτικό σχέδιο της Algae Farms δεν θα ενταχθεί τελικά στην πλατφόρμα κοινωνικής συγχρηματοδότησης (crowdfunding) της WinnersFund.

Σχετικά με τα επενδυτικά σχέδια που αναμένεται να ανέβουν στην πλατφόρμα WinnersFund, ανακοινώνεται ότι σε αυτά δεν θα περιλαμβάνεται το Επενδυτικό Σχέδιο της Algae Farms. H Algae Farms ήδη υλοποιεί το επενδυτικό της πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας παράλληλα την προβλεπόμενη από το businessplan της αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επιπρόσθετα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και η εμπορική διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

 Το WinnersFund είναι διεθνής πλατφόρμα επιχειρηματικού Crowdfunding με έμφαση στις ελληνικές ιδέες. Αποτελεί έναν ψηφιακό τόπο συνάντησης ιδιωτών και επιχειρήσεων με την ευρύτερη επενδυτική κοινότητα. Δίνει την ευκαιρία στον καθένα να επενδύσει στην καινοτομία μέσω μιας απλής online διαδικασίας, και στις επιχειρήσεις να συγκεντρώσουν κεφάλαια. Διευθύνεται από μία ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στελεχών με κατάλληλο νομικό, επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό επαγγελματικό υπόβαθρο, που συνδυάζουν υψηλή τεχνογνωσία στους τομείς εξειδίκευσής τους καθώς και πολυετή επαγγελματική δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v